marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prima dezertare din tabăra CSU!

Exilat la echipa a doua a echipei, goalkeeper-ul Nicolai Calancea și-a găsit angajament tot în Liga 1.

Dunărea Călărași a câștigat bătălia cu Dinamo București pentru semnătura lui Nicolai Calancea, care se află în cantonamentul condus de Dan Alexa. Portarul din Moldova nu a bifat nicio partidă în acest sezon pentru CSU Craiova. El a intrat în dizgrația lui Devis Mangia, care l-a trimis să apere în Liga a treia, la echipa a doua a clubului oltean. Craiovenii au preferat să-l aducă pe veteranul Stăncioiu pentru a fi back-up-ul lui Mirko Pigliacelli în acest sezon.
Odată cu mutarea lui Calancea la Călărași, Alexa a renunțat la serviciile lui Cezar Lungu, goalkeeper care e legitimat la Dunărea din 2015, dar în acest campionat nu a apărat decât o rundă. De-a lungul carierei, Calancea a evoluat pentru Zimbru Chișinău, KS Samara, Ceahlăul Piatra Neamț, FC Voluntari și CSU Craiova.
Nicolai Calancea nu este singurul „oltean” care ajunge în această iarnă la Dunărea Călărași. Alături de el va evolua și Ștefan Vlădoiu, tânăr jucător al CSU, ce a fost împrumutat în tur la Sportul Snagov, iar din ianuarie va fi dat, tot sub formă de împrumut, la echipa antrenată de Alexa.

Politica