luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O platformă cu două autoturisme s-a izbit de un TIR pe Valea Oltului

Traficul a fost blocat, joi dimineața, pe una din cele mai tranzitate artere rutiere din țară, DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea, pe Valea Oltului. Platforma auto a unui Mercedes s-a lovit de un TIR, după ce a intrat în balans.

Potrivit Poliţiei Vâlcea, conducătorul auto din Mercedesul care tracta platforma nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. În urma coliziunii dintre aceasta şi TIR a rezultat o victimă. Este vorba despre şoferul TIR-ului. De altfel, platforma transporta două autoturisme, care au căzut pe carosabil și au blocat traficul. Din primele cercetări ale polițiștilor, s-a stabilit că platforma intrase pe contrasens și s-a lovit frontal de autocamionul de mare capacitate.

„Conducătorul auto ce tracta o platformă auto încărcată cu două autoturisme circula din direcţia Sibiu spre Râmnicu Vâlcea, iar la kilometrul 211+300m nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, motiv pentru care platforma a intrat în balans, lovind un tir ce se deplasa din sens opus”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șoferul tirului a ajuns la spital pentru îngrjiri medicale.

Politica