vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

“DANCE BEAT” a arătat încă o dată ce înseamnă performanța și dăruirea

Asociația “DANCE BEAT” a participat în data de 3 și 4 noiembrie la Concursul Internațional European Grand Prix din Timișoara, alături de peste 1500 de dansatori, 50 de cluburi de dans și arbitri oficiali din Croația, Belgia, Rusia, Macedonia, Bulgaria, Muntenegru, Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Grecia și Romania. Pasiunea copiilor pentru dans a fost șlefuită și de aceasta dată de coregrafele Ana – Maria Trașcă, Simina Eftenie și Gena Dumitrescu.

Deplasarea a fost obositoare, deoarece concursul a durat două zile, însă am reușit să punem în scenă ceea ce ne-am dorit și astfel am obținut rezultate remarcabile” a spus Ana Maria Trașcă.

După lungi antrenamente în sala de dans, Dance Beat nu a dezamăgit nici de data aceasta, reușind să obțină următoarele premii:

Policlinica Buna Vestire Craiova

Trupa FAMOUS: Urban Street Dance – Locul 1, Ethnic Dance – Locul 1, Artistic Dance Show – Locul 1

Trupa STAR BEAT: All Styles – Locul 2, Artistic Dance Show – Locul 6

Trupa DYNAMIC: Urban Street Dance – Locul 1, All Styles – Locul 1, Ethnic Dance Show – Locul 2

Trupa STYLE DANCE: Urban Street Dance – Locul 1, Film/Musical Dance Show – Locul 1, Ethnic Dance Show – Locul 1

Trupa THE CREW: Urban Street Dance – Locul 1

Și la categoriile solo și trio, copiii au avut din nou succes. Astfel, la Urban Street Dance Show: Maria Anghel a obținut locul 1, iar Miruna Popîrlan locul 3, la Artistic Dance Show: Alisia Grigorie locul 17 (din 23 de concurenți) și Cristina Căpruciu locul 7 (din 10 concurenți), iar triou-ul format din Karina Trască, Anisia Gorun si Rebeca Ghercioiu a obținut locul 1 la Urban Street Dance.

Fiind un concurs internațional, competiția a fost strânsă, iar emoțiile foarte mari. Copiii au reușit însă să le depășească și au demonstrat încă o dată cât sunt de talentați”, a spus Gena Dumitrescu.

Felicităm toți copiii pentru pasiunea de care dau dovadă! Le mulțumim parinților pentru că sunt de fiecare dată alături de noi și ne susțin atât pe noi, cât și pe cei mici pentru a obține cele mai bune rezultate!

De asemenea, mulțumim clubului Rock Art pentru invitație și sperăm să ne vedem și la anul” a completat Simina Eftenie, coregrafa Dance Beat.

La Timișoara, DANCE BEAT a încheiat ultima competiție din anul 2018. Copiii promit ca și anul viitor să rămână pe podium și să reprezinte cu mândrie Craiova. Până atunci, au început deja pregătirile pentru un spectacol inedit de Crăciun și au în derulare multe alte surprize pentru publicul craiovean.

Politica