vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Oltenia plânge! A murit Ilie Balaci!

Cel mai mare fotbalist din România nu mai este printre noi. Ilie Balaci s-a stins la data de 21 octombrie, la ora 9:20, în urma unui accident vascular cerebral. Avea 62 de ani.

Ultimele clipe din viața lui Ilie Balaci

Ilie Balaci era la 3 jumătate sâmbătă noapte în One Pub, local din centrul Craiovei. Era împreună cu Robert Siclitaru, fiul celui mai bun prieten al său, Iulian Siclitaru, patronul de la Perinița.
Peste câteva ore avea să facă infarct, în Rovine, la mama sa în apartament. „Din ce am auzit a făcut infarct. Am înțeles că s-a întâmplat pe la ora 9, când era acasă cu mama lui. I s-ar fi făcut rău și au chemat SMURD-ul. Până să vină salvarea a căzut din picioare! Nu știu ce
Dumnezeu se întâmplă cu generația noastră, ne prăpădim prea repede. Mi-e și greu să mai vorbesc”, a spus Nicolae Ungureanu.
„În jurul orei 9:40, a fost anunţat apelul la 112. Imediat, la locuinţa de familie a fotbalistului s-a deplasat un echipaj cu medic de la SAJ Dolj, care a găsit victima în stop cardio-respirator. Ulterior, s-a luat decizia de a mai trimite în sprijin la caz încă un echipaj SMURD cu medic. După executarea timp de mai multe zeci de minute a manevrelor de resuscitare (conform protocolului medical), a fost declarat decesul
fotbalistului”, precizează ISU Dolj într-un comunicat.
Surse din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova au precizat, duminică, pentru Jurnalul Olteniei, că o cauză exactă a decesului marelui fotbalist ar urma să fie stabilită după efectuarea necropsiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica