Încă o partidă în deplasare pentru voleibalistele Craiovei

SCM U Craiova va evolua în deplasare, contra celor de la Cetate Deva. Oltencele au avut un debut de perfect în noua ediție din Diviza A2, iar fetele antrenate de Lucian Zlotea par pregătire să facă o figură frumoasă și în următorul meci. După prima rundă din noua ediție de campionat, tehnicianul craiovencelor s-a declarat mulțumit de evoluția fetelor pe care le antrenează.

Sunt mulțumit de evoluția fetelor, fiind primul meci nu știam nici potențialul echipei gazdă. Fetele s-au comportat foarte bine, s-a văzut pofta de joc, era un debut pe care toată lumea l-a așteptat, după o perioadă de pregătire intensă de o lună și jumătate. Evoluția jocului ne-a permis să rulăm tot lotul. Sunt bucuros pentru cele 5 junioare care au jucat, 3 dintre ele fiind în permanență în teren. E un început foarte bun, care ne dă încredere, dar trebuie să reținem că este doar începutul și mai avem mult de muncă”, a spus Lucian Zlotea”

Chiar dacă SCM U Craiova a arătat că poate să facă o figură frumoasă, obiectivul oltencelor nu este cel de a promova în prima divizie.

Antrenorul echipei și-a propus ca împreună cu fetele pe care le pregătește să formeze un grup puternic, apoi să ajungă în prima ligă și să facă o figură frumoasă.

Populare

Recomandări

Mehedinți. Un șofer danez drogat, reținut după ce a refuzat să oprească la frontieră

Un cetăţean danez de origine siriană a intrat, joi,...

Mihai Ciobanu a semnat cu FCU Craiova

Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că fundașul dreapta,...

Gorj. Accesul spre Rânca, permis doar mașinilor 4X4 și celor echipate cu lanțuri

Accesul spre stațiunea Rânca, pe DN 67C, este permis...

Gorj. Mâncare ținută lângă vasul de toaletă și apă pentru clienți infestată cu E-coli

Nereguli grave au fost descoperite de către comisarii de...