vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Încă o partidă în deplasare pentru voleibalistele Craiovei

SCM U Craiova va evolua în deplasare, contra celor de la Cetate Deva. Oltencele au avut un debut de perfect în noua ediție din Diviza A2, iar fetele antrenate de Lucian Zlotea par pregătire să facă o figură frumoasă și în următorul meci. După prima rundă din noua ediție de campionat, tehnicianul craiovencelor s-a declarat mulțumit de evoluția fetelor pe care le antrenează.

Sunt mulțumit de evoluția fetelor, fiind primul meci nu știam nici potențialul echipei gazdă. Fetele s-au comportat foarte bine, s-a văzut pofta de joc, era un debut pe care toată lumea l-a așteptat, după o perioadă de pregătire intensă de o lună și jumătate. Evoluția jocului ne-a permis să rulăm tot lotul. Sunt bucuros pentru cele 5 junioare care au jucat, 3 dintre ele fiind în permanență în teren. E un început foarte bun, care ne dă încredere, dar trebuie să reținem că este doar începutul și mai avem mult de muncă”, a spus Lucian Zlotea”

Chiar dacă SCM U Craiova a arătat că poate să facă o figură frumoasă, obiectivul oltencelor nu este cel de a promova în prima divizie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Antrenorul echipei și-a propus ca împreună cu fetele pe care le pregătește să formeze un grup puternic, apoi să ajungă în prima ligă și să facă o figură frumoasă.

Politica