vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Condamnat din Vînju Mare dus de poliție la ,,pârnaie”

Polițiștii orașului Vînju Mare din județul Mehedinți au pus în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Drobeta Turnu Severin, privind un bărbat de 52 ani, din orașul Vînju Mare, județul Mehedinți, condamnat la pedeapsa de 3 ani și 4 luni închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției orașului Vînju Mare, iar ulterior a fost încarcerat în Penitenciarul Drobeta Tr. Severin.

 

Depistați la volan fără permis și sub influența alcoolului

Polițiștii orașului Strehaia au depistat un bărbat de 58 ani, din orașul Rovinari, județul Gorj,  în timp ce conducea o autoutilitară pe str. Republicii  din orașul Strehaia, județul Mehedinți, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În cauză s-a  întocmit  dosar  penal sub  aspectul  săvârşirii  infracţiunii  prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 1, din Codul Penal. Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Șimian au depistat un bărbat de 33 ani,  din comuna Gogoșu, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe  DN56B, în localitatea Batoți, având  o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Drobeta Turnu-Severin pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 336 din Codul Penal.

Politica