duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

U Craiova, fix ca-n fabula cu lupul și ciobanul!

Înaintea fiecărui meci important al celor de la U Craiova se crează o isterie, cum că fanii nu vor avea cum să-l vadă.

Fabula cu lupul și ciobanul sună cam așa. Un cioban tot striga: „Săriți, săriți, vine lupul!” Sătenii îi veneau în ajutor de fiecare dată, dar nici urmă de lup. Până când chiar a venit lupul, iar sătenii nu au mai apărut, considerând că e o nouă păcăleală a ciobanului cu pricina. Așa că i-a fost mâncată toată turma, oaie cu oaie.

Vă mai aduceți aminte isteria creată înainte de Craiova – AC Milan? Pe 23 iulie 2017, Gsp.ro titra: „Nu vedem Craiova – Milan la TV?! Oficialii din Bănie au cerut televiziunilor o sumă foarte mare pentru transmiterea meciului, iar posturile au zis PAS”. Iar 2 zile mai târziu, DigiSport.ro dădea știrea: „Veste uriașă! Craiova – AC Milan va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La inaugurarea arenei „Ion Oblemenco”, în noiembrie anul trecut, s-a menținut până în ultima clipă speranța suporterilor că se va juca împotriva lui FCSB. Iar aceștia și-au făcut abonamente, dornici să vadă marele meci. În cele din urmă s-a inaugurat cu Slavia Praga, cu jumătate de stadion gol în repriza secundă.

Înaintea meciului tur cu Leipzig, copy-paste cazul AC Milan: meciul nu se transmite! Până când a apărut salvatoare TVR1 cu 180.000 euro, potrivit unor informații, iar meciul s-a dat.

Am intrat în săptămâna meciului retur cu Leipzig, iar scenariul este identic: meciul U Craiova – Leipzig nu va putea fi văzut la TV. „Ofertele venite nu sunt mulțumitoare, iar negocierile sunt în impact. Craiovenii ar fi tentați mai mult în acest moment să își asigure vânzarea tuturor biletelor, decât să obțină cele câteva zeci de mii de euro din televizare”, scrie Gsp.ro.

De menționat că toate meciurile disputate de Universitatea Craiova de la revenirea în fotbal au fost televizate, inclusiv cele din Liga a II-a. Totodată și amicalele din stagiile de pregătire au putut fi urmărite pe internet de suporteri. În cazul în care meciul nu va fi transmis ar fi o premieră în istoria recentă a clubului.

Politica