sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ultimul sezon al serialului „Game of Thrones” va fi difuzat în prima jumătate a lui 2019

Al optulea şi ultim sezon al serialului TV „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones” va fi difuzat pe micile ecrane în prima jumătate a lui 2019.

Informația a fost oferită de Casey Bloys, preşedintele departamentului de programe al HBO, la un eveniment al Television Critics Association, care a avut loc miercuri, la Los Angeles, fără a da mai multe detalii. Tot acesta a anunţat că, în prezent, se caută regizor şi actori pentru seria intitulată provizoriu „The Long Night”, un spin off inspirat de franciza de succes „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones”. Acesta a adăugat că filmările pentru episodul pilot vor începe anul viitor.

Sezonul şapte s-a încheiat în august 2017, înregistrând în SUA, în medie, 30 de milioane de spectatori pe episod, pe platforme media variate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Inspirat din seria de romane „Cântec de gheaţă şi foc/ A Song of Ice and Fire”, de George R.R. Martin, serialul „Urzeala tronurilor” are o acţiune amplasată într-un regat fictiv, numit Westeros. Magia, aventurile eroice şi elementele fantastice vin în completarea acţiunii din „Urzeala tronurilor”.

Scriitorul George R.R. Martin a început să lucreze la această serie în 1991, primul volum fiind publicat în 1996. Planificată iniţial ca trilogie, seria cuprinde până în prezent cinci romane publicate şi încă două aflate în stadiul de proiect. Romanele din această serie au fost traduse în 47 de limbi străine, inclusiv în română, şi s-au vândut în peste 60 de milioane de exemplare pe plan mondial.

Politica