vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În așteptarea unui nou contract, Costea se pregătește la Cozia

Fostul atacant al Universității Craiova, Florin Costea, se pregătește acum alături de Vâlcea Cozia Călimănești, echipă aflată în liga a IV-a, după ce s-a despărțit de ACS Șirineasa, din Liga a 3-a. Costea spune că așteaptă oferte și că are „multe discuții și din străinătate și din țară”.

În așteptarea unui nou contract prin care să-și continue cariera de fotbalist, fostul atacant al Universității Craiova, Florin Costea, se pregătește acum alături de Vâlcea Cozia Călimănești. Echipa evoluează în Liga a IV-a, unde ocupă locul secund în Superliga Vâlcea, la cinci puncte în spatele Flacărei Horezu.

În octombrie 2017, impresionat de proiectul care i-a fost prezentat, Florin Costea a mers la ACS Şirineasa. Nici aici nu s-a acomodat astfel că fotbalistul de 32 de ani a părăsit gruparea din Liga a 3-a, scrie digisport.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sezonul trecut, Florin Costea a jucat pentru echipa din oraşul natal, CSM Râmnicu Vâlcea, pentru care a marcat cinci goluri în şase partide în Liga a II-a. Clubul vâlcean s-a desfiinţat însă în iarna trecută, iar Costea s-a pregătit timp de două luni cu ciprioţii de la Othellos Athienou (liga secundă), cu care nu a mai semnat însă niciun contract, mai arată sursa citată.

Florin Costea spune că se pregătește zi de zi la Călimănești și că așteaptă oferte.

La Șirineasa am vrut să mă pun pe picioare, să mă antrenez bine și să am jocuri în picioare. Acum mă pregătesc zi de zi la Călimănești și aștept oferte.

Am multe discuții și din străinătate și din țară. Deocamdată, nu e nimic concret sau care să mă satisfacă. Sper să mai joc fotbal câțiva ani și să mai câștig bani, de plăcere pot să joc și acasă. Nu e ușor, sunt mulți jucători liberi în această perioadă, dar sper să trec de această perioadă mai grea și să găsesc o echipă la care pot evolua”, a spus Costea, citat de Liga2.ro.

El a evoluat și a înscris într-un meci de pregătire, pe care Vâlcea Cozia Călimănești l-a disputat în compania celor de la Poseidon Limanu, lider în Liga a V-a din Constanța, partida încheindu-se cu 6-1.

Politica