duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 3-a, seria a 4-a / „Satelitul” se reunește pe 15 ianuarie

Lunea viitoare trupa lui Cornel Papură va demara pregătirile pentru partea a doua a sezonului, în care se vrea continuarea rezultatelor bune din tur.

 

Aflată momentan în vacanță ocupanta locului secund din C4, CSU 2 Craiova și-a făcut deja planurile pentru returul de campionat care va începe pe 3 martie, când craiovenii vor juca pe terenul celor de la Centrul Național de Pregătire Timișoara. Astfel, pe 15 ianuarie antrenorul Cornel Papură va suna adunarea.

„Luni vom începe pregătirea care se va face pe plan local, primele două săptămâni, și ne gândim să plecăm într-un cantonament cam de pe 29-30 ianuarie. Eu am tot programul de pregătire făcut pe cele șapte săptămâni, am pus și datele când vreau să susținem jocurile de verificare, iar adversarii îi stabilesc cei care se ocupă de organizare. În mare parte, lotul va fi același, dar să vedem cine pleacă la prima echipă și ce se hotărăște cu jucătorii care sunt de mai mult timp aici și încă nu au făcut pasul mai sus. De venit or să vină de jos, de la Centrul de copii și juniori, dar din afară nu cred”, a spus Papură.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSU 2 Craiova are programată vizita medicală pe 16 ianuarie, fiind posibil să joace două meciuri de verificare cu gruparea de pe locul 3 în C3, Voința Turnu Măgurele. Teleormănenii sunt momentan în căutare de antrenor, după ce Marius Baciu a plecat la Juventus București, fiind în tratative cu Bogdan Argeș Vintilă și Mihai Teja. CSU 2 Craiova se află pe locul 2 în seria a 4-a având 29 de puncte, cu 7 mai puține decât liderul CS Șirineasa. Craiovenii au pierdut 3 meciuri în tur, două în deplasare la Șirineasa și Reșița, dar și unul pe teren propriu cu Cetate Deva, iar cea mai concludentă victorie a fost obținută „afară”, scor 7-0, cu Nova Mama Mia Becicherecu Mic.

Tot pe 15 ianuarie se va reuni și cealaltă grupare doljeană din C4, CSO Filiași. Doljenii care vor fi pregătiți Silviu Lung se vor va pregăti pe plan local până la plecarea în cantonament, stagiul de pregătire fiind programat în stațiunea Baia de Aramă în intervalul 31 ianuarie – 10 februarie. Trupa lui Silviu Lung va susține și 5 amicale deja stabilite după cum urmează: 10 februarie cu Petrolul Bustuchin (locul 1, Liga a 4-a Gorj), 14 februarie – CS Mioveni II (locul 13 în C3), 17 februarie – Sporting Roșiori (locul 11 în C3), 21 februarie – FCM Alexandria (locul doi în C3), 24 februarie – Atletic Bradu (locul 8 în C3). Vizita medicală a celor de la CSO Filiași este programată în perioada 20-25 ianuarie la Policlinica pentru Sportivi din Craiova.

Politica