miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

  Amenzi în valoare de 7200 lei aplicate de jandarmi la sfârșit de săptămână

În perioada 7-9 aprilie, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți au asigurat măsurile de ordine și siguranță publică, pentru ca manifestările organizate în această perioadă să se desfăşoare într-un climat optim de normalitate civică.

Jandarmii au fost prezenţi  în municipiul Drobeta Turnu Severin  şi pe raza judeţului Mehedinţi și au acționat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

În perioada amintită, jandarmii mehedinţeni au constatat mai multe abateri  de la normele legale în vigoare, aplicând 11 avertismente și 10 amenzi contravenționale. Valoarea amenzilor se ridică la suma de  7200 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, sancțiunile aplicate au vizat fapte precum : consumul de bauturi alcoolice în spatiul public neamenajat, provocare și participare la scandal, refuzul legitimării în fața agentului constatator, proferarea de injurii și expresii jignitoare, activități de comert illicit.

 Jandarmeria  Mehedinţi continuă acţiunile în vederea prevenirii fenomenului contravenţional şi infracţional şi recomandă cetăţenilor  în caz de urgență să apeleze  numărul unic 112 sau să se adreseze cu încredere celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică,  în vederea luării măsurilor legale care se impun, conform legii.

 

Politica