luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Persoanele vârstnice felicitate de polițiștii Secției 1

Astăzi, 8 Martie – Ziua Internațională a Femeii, pentru prevenirea producerii unor evenimente cu impact negativ asupra sentimentului de siguranţă civică, dar și pentru promovarea bunelor practici în relaţia poliţie – comunitate, poliţiştii de proximitate şi siguranţă publică din cadrul Secţiei 1 Poliţie, împreună cu studenţi din cadrul Academiei de Poliţie A.I.Cuza au organizat şi executat o activitate pentru pregătirea antivictimală a craiovencelor.

Polițiștii craioveni și studenții aflați în stagiul de practică au participat la două întâlniri cu persoanele vârstnice din cadrul Centrulelor Sociale de Zi,, Mitropolitul Firmilian ,, și ,, Renaşterea „ din municipiul Craiova. Activitatea de prevenire a avut drept scop consilierea, informarea şi conştientizarea persoanelor vârstnice predispuse a deveni victime ale infracţiunilor.

La activităţi au participat mai multe persoane vârstnice care locuiesc singure şi care frecventează cele două centre, precum şi reprezentanţi din conducerea acestora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

100_6068Cu această ocazie, polițiștii au oferit doamnelor flori, felicitări şi pliante având caracter preventiv, urmărindu-se creşterea nivelului de informare permanentă a populaţiei şi conştientizarea cetăţenilor cu privire la riscurile la care se expun în cazul neadoptării unui comportament preventiv.

Politica