vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

30 de oameni evacuați dintr-un restaurant, după ce un microbuz din apropiere a luat foc

30 de persoane au fost evacuate, vineri seara, dintr-un hotel-restaurant din Slatina după ce un microbuz a luat foc în apropiere. Incendiul a afectat și o încăpere în care se afla o centrală termică, un bărbat suferind arsuri la nivelul capului.
Incendiul a izbucnit, în jurul orei 22.00, microbuzul fiind staționat în curtea unei societăți de transport în comun care deține, în imediata apropiere, și un hotel cu restaurant.
30 de persoane care se aflau în restaurant s-au evacuat singure după ce incendiu a afectat și o parte din imobil, o cameră în care se afla o centrală termică.
„A ars microbuzul în totalitate și a fost afectat tavanul încăperii în care se afla centrala termică. Cauza probabila a incendiului este scurtcircuit electric. Au intervenit două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Din restaurant și hotel s-au autoevacuat aproximativ 30 de persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier major Alin Băsăşteanu.
Un bărbat în vârstă  de 40 de ani, angajat societății, a suferit arsuri superficiale la nivelul capului.
„Bărbatul a fost asistat la fața locului de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital”, a mai spus plutonierul major Alin Băsăşteanu.

Politica