miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reținuți pentru furt din vagoane

Polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Gorj au pus în executare, la data de 27 februarie, un mandat de aducere pe numele unui bărbat, de 26 de ani, din comuna Plopșoru, care se sustrăgea urmăririi penale.

La data de 23 februarie, bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce, împreună cu un alt bărbat, de 42 de ani, din comuna Plopșoru, sustrăgea cărbune bulgări dintr-un vagon de marfă aflat în compunerea unei navete încărcate cu cărbune, din stația CF Plopșoru.

Față de cei doi s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, pătrundere fără drept în zona de siguranță a infrastructurii feroviare și punerea de obstacole pe calea ferată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, față de cei doi suspecți s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Gorj, urmând ca aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Reținuți pentru că ar fi furat un televizor

Totodată, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tismana au reținut, la data de 27 februarie, pentru 24 de ore, și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi tineri, de 21, respectiv 23 de ani, din comuna Godineşti, bănuiți de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Cei în cauză, la data de 24 februarie, ar fi pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat, de 65 de ani, din localitate, de unde ar fi sustras un televizor LCD.

IPJ Gorj

Politica