vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Urmărit internațional depistat cu document fals la PTF Calafat

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean turc, căutat de autoritățile elene pentru săvârşirea unor infracţiuni privind traficul de droguri, care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate belgiană falsă.

În data de 19.02.2017, ora 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul turc H.E., la volanul unui automarfar marca Volvo, înmatriculat în Turcia. Acesta era însoțit de o persoană de sex masculin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate belgiană.

În urma verificărilor specifice, echipa comună formată din polițiști de frontieră români și bulgari a constatat faptul că documentul prezentat la control este falsificat, neîndeplinind condițiile de formă și fond caracteristice unui document autentic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În continuarea verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetățeanul turc B. H., în vârstă de 48 de ani, urmărit internațional, pe numele acestuia fiind emis un mandat european de arestare de către autoritățile elene, pentru săvârșirea unor infracţiuni privind traficul de droguri.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe de poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat în vederea luării măsurilor legale, iar pe numele șoferului au fost întocmite acte premergătoare de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la trecerea ilegală a frontierei de stat.

S.T.P.F. Dolj

Politica