vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljean fără permis, prins de poliţişti cu focuri de armă

Lucrătorii Postului de Poliție Catane, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ieri, în jurul orei 12:30, au oprit o maşină, care se deplasa pe DN55A. La Volan se afla Z. Gheorge, 32 de ani, din comuna Catane, județul Dolj, persoană despre care agenții de poliție cunoșteau că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Astfel, oamenii legii au efectuat semnal regulamentar de oprire, fiind puse în funcțiune atât semnalele luminoase, cât și cele acustice, însă bărbatul de la volan nu s-a conformat și a continuat deplasarea, pe D.N. 55 A și pe mai multe drumuri secundare din comuna doljeană Catane.

Echipa de polițiști a procedat la urmărirea autovehiculului, iar la un moment dat, bărbatul de 32 de ani a abandonat autoturismul și a încercat să se sustragă controlului alergând pe un teren viran de la marginea localității.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, polițiștii l-au somat din să se oprească, acesta ignorând și de această dată somațiile, fapt pentru care un agent de poliție a executat, în plan vertical, trei focuri de avertisment cu armamentul din dotare, reușind astfel prinderea și imobilizarea persoanei în cauză.

Polițiștii l-au imobilizat și condus pe suspect la sediul unității de poliție, iar pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Politica