duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poveștile ocupă week-end-ul, la Teatrul Colibri

Inimă de piatră şi Sarea în bucate 

inima-de-piatra-2Sâmbătă, 18 februarie 2017, de la ora 18:00 aflăm ce se întâmplă când alegem o Inimă de piatră, din spectacolul după W. Hauff, scenariul şi regia Cristian Pepino, scenografia Cristina Pepino, cu actorii: Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoş, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Iulia Cârstea. Muzica este semnată Dan Bălan. Spectacolul a fost distins cu premii, la Festivalul Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck” de la Cluj-Napoca, a 11-a ediţie, 2012: diplomă pentru interpretarea rolului principal actriței Oanei Stancu şi premiu pentru calitatea muzicală a spectacolului.

Duminică, 19 februarie 2017, ora 11:00 este plină de învățături grație spectacolului Sarea în bucate, după Petre Ispirescu, realizat pe un scenariu şi în regia lui Valentin Dobrescu, cu scenografia semnată Mihai Pastramagiu, pe muzica lui Alin Macovei-Moraru. În distribuție regăsim actorii: Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Cosmin Dolea, Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Să nu lăsăm păpușile să aștepte și din respect pentru copiii noștri să învățăm să fim punctuali! Așadar, după ora de începere a spectacolului, în sală nu vom mai putea intra.

Politica