vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minoră de 15 ani, omorâtă de concubinul său

Tragedie pentru o minoră de 15 ani, din Râmnicu Vâlcea, care trăia în concubinaj cu un bărbat în vârstă de 48 de ani, scrie Vocea Vâlcii. Se pare că, pe fondul geloziei, bărbatul a înjunghiat-o pe tânără, care, deşi a fost transportată de urgenţă la spital, în cele din urmă şi-a pierdut viaţa. Crima pasională a avut loc în seara zilei de duminică, 12 februarie, în jurul orei 21.00.

Imediat după producerea tragediei, criminalul a fugit într-o direcţie necunoscută, însă oamenii legii au reşit să-l prindă pe cel care a înjunghiat-o pe minora de 15 ani în cartierul Inăteşti din Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre Remus Răducanu, de 48 ani, care deja se află în Centrul de Reţinere al IPJ Vâlcea. Din primele informaţii ale anchetatorilor, Remus Răducanu a vizitat-o pe minoră acasă la ea în Inăteşti. Bărbatul s-a enervat crunt când şi-a dat seama că tânară vorbea la telefon cu un alt bărbat şi a înjunghiat-o cu un cuţit. Bunica Teodorei a fost cea care a alertat autorităţile sunând la 112.

A înjunghiat-o cu un cuţit în zona spatelui

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform Biroului de Informare şi Relaţii cu Publicul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, „procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 13 februarie 2017, luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 de ore a suspectului Răducanu Remus, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi violare de domiciliu, urmând ca, în cursul zilei de astăzi (luni – n.r.), acesta să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare preventivă. Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în seara zilei de 12.02.2017, inculpatul Răducanu Remus a pătruns fără drept în locuinţa persoanei vătămate B.A., prilej cu care a avut un conflict cu minora P.T.G., în vârstă de 15 ani, pe care a înjunghiat-o cu un cuţit în zona spatelui, provocându-i leziuni traumatice grave, care au determinat decesul acesteia.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare, această fază a cercetărilor constituind o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică”.

 

Politica