vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Și la Podari începe treaba

 

 

Vacanţa se va încheia, azi, şi pentru o altă divizionară C doljeană: ACS Podari. La ora prânzului elevii lui Victor Naicu vor relua antrenamentele la stadionul din Podari, iar vizita medicală urmând a fi efectuată doar de o parte din jucători, deoarece, vinerea trecută, au trecut pe la doctor 14 dintre componenţii lotului. Faţă de turul campionatului la gruparea din vecinătatea Craiovei nu se vor mai regăsi portarul Ricardo Filip, Ciocioană, Miculaiciuc şi Lică, iar Ciocârlă, Bălăn şi Chircan şi-au încheiat contractul cu echipa. ACS Podari va încerca să mai aducă jucători pentru a completa lotul până la plecarea în cantonamentul din Serbia de la Kladovo care va avea loc pe 1 februarie.

”Suntem în discuţii cu câţiva jucători, pentru că ne-am despărţit de unii dintre componenţii din tur, şi sper să formez un lot competitiv pentru retur. Vom merge în Serbia, unde sunt condiţii excelente de pregătire, iar la revenirea în ţară vom susţine 2-3 jocuri de verificare. Și până la plecarea în cantonament am discutat cu echipe din judeţ pentru a face unul sau două amicale”, a spus antrenorul grupării din Podari, Victor Naicu.

Celelalte formaţii din C3, CSU II Craiova şi ACSO Filiaşi, au început pregătirea în aceeaşi zi, adică luni.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”Satelitul” echipei lui Mulţescu s-a reunit la Baza de Agrement şi Sport de lângă aeroport, iar la comanda lui Cornel Papură şi Mugur Guşatu au răspuns prezent: Alex Nedeianu, Cătălin Popescu – portari; Robert Bogdan, Bogdan Țoiu, Florin Borţa, Raul Hreniuc, Alex Cojocaru, Cătălin Ion, Cătălin Ionescu, Andrei Băloi, Lucian Buzan, Remus Enache, Vali Constantin, Paul Hodea, Narcis Cârlig, Răzvan Gunie, Andrei Rodeanu, Viorel Butoi, Andrei Burlacu, Alex Chivu şi Ionuţ Frăsineanu – jucători de câmp.

În lotul craiovenilor nu se mai regăsesc Ionuţ Cioinac, Samuel Luică, Ionuţ Lăzărescu şi Vlad Marcu., cărora le-a expirat contractele şi conducerea a decis să nu li se prelungească. Cu evoluţii bune la CSJ Știinţa U Craiova la republicani A, jucătorii Alex Chivu şi Ionuţ Frăsineanu au fost cooptaţi la CSU II.

Trupa lui Papură va efectua vizita medicală pe 20 ianuarie, iar în intervalul 23 ianuarie – 4 februarie va susţine un cantonament pe plan local. Printre amicalele stabilite în pauza intercompetiţională este cu liderul din C3, SCM Piteşti programat în Trivale, pe 18 februarie. Cealaltă grupare doljeană din liga a 3-a care a început pregătirea luni, ACSO Filiaşi a avut la reunire o singură noutate Irinel Chircan de la ACS Podari, gruparea filieşeană renunţând la Istudor, Orban, Cimpoeru şi japonezul Toshi. Cantonamentul echipei lui Florin Șoavă este programat între 9 şi 17 februarie, la Baia de Aramă, iar pe singurele amicale stabilite sunt: pe 1 februarie cu Gloria Catane (locul 1 în liga a 5-a Dolj, seria a 2-a), pe 4 februarie cu Știinţa Turceni (locul 3, liga a 4-a Gorj), grupare antrenată acum de fostul antrenor de la Filiaşi, Viorel Cojocaru, şi pe 22 februarie cu Metropolitan Işalniţa (locul 2, liga a 4-a Dolj).

Politica