vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Tânără de 24 de ani… prinsă în flagrant la furat

În loc să fie studentă la facultate, o tânără de 24 de ani din Severin, riscă să ajungă la așa-zisa facultate de după gratii, adică la închisoare. Motivul, a fost prinsă în flagrant după ce a spart un magazin. La data de 17.01.2017, ora 3:39, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat în vârstă de 38 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, agent de pază la o societate comercială de pe Calea Timișoarei, cu privire la faptul că în urma semnalului de efracție a surprins o persoană care a sustras mai multe bunuri din incinta magazinului. La fața locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică și poliţiştii din cadrul Biroului Investigații Criminale ai Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin care în urma verificărilor efectuate au identificat o persoană de sex feminin, în vârstă de 24 ani din Drobeta Turnu Severin, asupra căreia a fost găsită o parte din bunurile sustrase (43 produse cosmetice – șampoane și 7 pachete țigări de diferite mărci ).Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal.

Condamnat, prins și încarcerat

La data de 16.01.2017, ora 1330, poliţiştii Postului de Poliție Șimian, au identificat pe raza comunei Şimian, un bărbat în vârstă de 34 ani, din comuna Șimian, sat Cerneți, județul Mehedinți, pe numele căruia, autoritățile judiciare franceze, au emis un mandat european de executare a pedepsei închisorii.
Cel în cauză a fost condus la sediul Postului de Poliție, de unde a fost preluat de către poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Judeţean Mehedinți, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La volan… fără permis

La data de 16.01.2017, ora 11.10, pe DN 6, în localitatea Faţa Cremenii, jud. Mehedinți, poliţiştii Serviciului Rutier Mehedinţi, au oprit pentru control un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 41 ani, din localitatea Chitila, jud. Ilfov.În urma verificării acestuia în bazele de date, poliţiştii au constatat că persoana în cauză, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, pe numele acesteia fiind întocmit dosar penal.

Prins cu mașină neînmatriculată

La data de 16.01.2017, ora 14:40, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, au depistat un bărbat în vârstă de 52 ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea pe strada Brâncoveanu din municipiu un autoturism, cu numere de înmatriculare provizorii ce erau expirate din data de 12.04.2015.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat.

Politica