vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSM Craiova, de două ori campioană naţională feminină la lupte pe echipe

La finalul săptămânii trecute, Odorheiu Secuiesc a găzduit finala Campionatului Naţional pe echipe la lupte, competiţie la care clubul craiovean a avut înscrise două formaţii, ambele în întrecerea feminină, la categoriile de cadeţi şi juniori. Sportivele din Bănie au obţinut medaliile de aur la ambele întreceri, echipa de cadete păstrându-şi astfel titlul naţional pe care l-a câştigat şi anul trecut. Majoritatea luptătoarelor care au reprezentat CSM Craiova au făcut parte din ambele formaţii, existând însă câteva modificări. În competiţia cadetelor, echipa CSM Craiova a fost compusă din Marioara Cega (38 kg), Ana Maria Cristescu (40 kg), Rut Badea (43 kg), Rebeca Bărăga (43 kg), Beatrice Ferencz (46 kg), Ștefania Priceputu (48 kg), Violeta Măicănescu (51 kg), Ana Maria Enache (56 kg), Denisa Fodor (60 kg), Sabina Cenda (65 kg) şi Adina Irimia (70 kg), în timp ce la junioare clubul craiovean a trimis în luptă echipa formată din Rut Badea (43 kg), Rebeca Bărăga (43 kg), Ștefania Priceputu (48 kg), Violeta Măicănescu (51 kg), Beatrice Ferencz (46 kg), Denisa Fodor (60 kg), Sabina Cenda (65 kg), Adina Irimia (70 kg), Ștefania Iana (51 kg) şi Andreea Vrejoiu (55 kg). Fetele care au luptat pentru medaliile de aur la Odorheiu Secuiesc sunt pregătite de antrenorii Petre Banciu şi Valentin Boboşca.

A fost o competiţie dificilă pentru fetele noastre pentru că au luptat la ambele categorii în aceeaşi zi. Este un rezultat care ne aduce bucurie şi ne oferă speranţă. Am învins echipe puternice la această competiţie, un exemplu sunt formaţiile celor din Botoşani, care au un centru de lupte bine dezvoltat”, a declarat Petre Banciu.

Altfel, juniorii de la CSU Craiova au participat în weekend la un turneu internaţional de speranţe olimpice ce a avut loc în Slovacia, la Kosice. Ștefan Coman (60 kg) a obţinut argintul, Constantin Gheorghe (66 kg) a adjudecat un bronz, iar Denis Constantin (74 kg) s-a clasat pe locul cinci. La competiţia din Slovacia, a mai luptat şi sportivul de la LPS Petrache Trişcu, Alin Piroi care a ocupat locul doi în limitele categoriei 100 kg.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica