luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prins în timp ce încerca să dea mită unui poilițist

Un bărbat ce transporta marfă fără documente de proveniență, cu un autoturism ce avea RCA-ul expirat a încercat să mituiască polițistul ce l-a oprit în trafic, cu 2 000 de lei.

Ofiţerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au organizat şi realizat, ieri, prinderea în flagrant a lui S.S. în timp ce oferea suma de 2.000 lei unui agent de poliţie din cadrul unei secții a Poliției Municipiului Craiova, pentru a nu lua măsurile legale cu ocazia depistării acestuia în trafic în timp ce transporta marfă fără documente de proveniență, cu un autoturism ce avea RCA-ul expirat.

„În fapt, în seara zilei de 30.08.2016, un echipaj de poliţie l-a depistat în trafic pe S.S. conducând un autoturism înmatriculat în Bulgaria, cu asigurarea obligatorie expirată și fără documente de provenienţă pentru mărfa transportată. Faţă de acesta s-a luat măsura sancţionării contravenţionale pentru lipsa RCA şi ridicarea plăcuţelor de înmatriculare, urmând ca în ziua următoare S.S. să prezinte documentele justificative ale mărfii. În acest context, S.S. i-a oferit agentului de poliţie 1.000 lei pentru a nu măsurile legale, însă a fost refuzat categoric de poliţist, care a sesizat D.G.A. – S.J.A. Dolj.
În data de 31.08.2016, S.S. s-a întâlnit cu agentul de poliţie și i-a remis suma de 2.000 lei, fiind surprins în flagrant de către echipa operativă.
Bărbatul a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită, urmând ca procurorul de caz să se pronunţe cu privire la măsurile preventive”, informează Direcția Generală Anticorupție.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica