joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Drept la replica

Subsemnatul Ioele Vincenzo, avand in vedere articolul publicat de jurnalul dvs. Intitulat “Mafia italiana la Craiova?… “ va rog sa-mi acordati dreptul la replica, imaginea mea fiind grav afectata, creandu-mi-se prejudicii, subsemnatul avand in derulare obiective mari in curs de executie si relatii contractuale in curs.

In ceea ce priveste pe dna. ROBEANU FLORENTINA , aceasta si-a manifestat intentia de a cumpara un apartament intr-un bloc mai vechi construit de mine fiind indecisa daca sa cumpere ca persoana fizica sau ca persoana juridica. Initial a semnat o promisiune ca persoana fizica, apoi a cerut restituirea sumelor si a semnat ca persoana juridica prin S.C. ZOF IMPEX S.R.L., apoi a solicitat iar rezilierea si restituirea sumelor, prin urmare s-au restituit integral sumele catre societatea ZOF IMPEX, existand dovezile in acest sens (declaratiile administratorului) iar intr-un final a achizitionat apartamentul prin credit bancar pe persoana fizica (pe numele fiicei sale Robeanu Aurora Vasilica). Incepand din anul 2011, am fost santajat in permanenta de aceasta, neluand in considerare ca eu detin dovezile privind restituirea sumelor catre socitatea ZOF IMPEX S.R.L., presiuni la care eu am cedat avand in vedere obiectivele importante in curs de executie pe care le aveam. Am semnat, in acest sens un antecontract de vanzare-cumparare intr-unul din obiectivele in curs de executie pentru un apartament total distinct celui in care a INTRAT CU FORTA si pentru care nu detine vreun act semnat cu mine si nu detine un proces verbal de predare primire si nici cheie de acces, antecontractul de vanzare-cumparare semnat intre noi avand ca obiect un apartament intr-o cladire distincta fata de cladirea in care au intrat cu forta. D-na Robeanu cunoaste foarte bine acest lucru intrucat detaliile cladirii in care urma sa primesca apartamentul sunt mentionate in promisiunea de vanzare –cumparare si inclusiv numarul Autorizatiei de Construire in baza careia se derulau lucrarile si care i-a fost aratata. Apartamentul in care a intrat cu forta este apartamentul domnului Dinculeasa.

Totodata dna. Robeanu Florentina a beneficiat de serviciile biroului de proiectare din cadrul SC Grup International SRL si a semnat contracte in valoare totala de aproximativ 25.000 Euro, contracte ce aveau ca moment de plata finantarea din fonduri europene, finantare pe care nu a optinut-o. Proiectele au fost finalizate, s-au obtinut autorizatii de construire, insa din culpa exclusiva a sa, nu au fost accesate fondurile europene intrucat dna. Robeanu si societatiile sale nu a indeplinit conditiile, prin urmare SC Grup International SRL nu a primit niciun ban pentru serviciile de proiectare prestate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dna. Robeanu si-a folosit chiar si copiii, contractele cu firma de proiectare fiind semnate cu:

– Robeanu Aurora Vasilica (fiica acesteia), in calitate de administrator al SC POPASUL DIN PADURE SRL, comuna Livezi, jud. Dolj, pentru obiectivul autorizat – Pensiune Agroturistica, anexe necesare si obligatorii si imprejmuire;

– Robeanu Marian (fiul acesteia), in calitate de administrator al SC MEGA FUN SRL, comuna Livezi, jud. Dolj, pentru obiectivul autorizat Centru sportiv pentru turisti, anexe necesare si obligatorii si imprejmuire.

Prin societatea SC ZOF IMPEX SRL, dna. Robeanu Florentina, in calitate de administrator, a semnat cu SC Grup International SRL contracte de proiectare pentru investitii mari si pentru care au fost obtinute autorizatiile de construire , pentru care firma de proiectare nu a incasat niciun ban.

Un obiectiv foarte important este depozitul de ingrasaminte chimice pe baza de azot, obiectiv pentru care s-a obtinut autorizatie de contruire, dar care nu a ajuns la finantare din fonduri europene din vina exclusiva a beneficiarului de proiect.

Mentionez ca pe toata durata derularii proiectelor, doamna Robeanu Florentina ne-a asigurat verbal atat in nume propriu cat si in numele copiilor sai, administratorii celor doua societati mentionate, ca societatile indeplinesc toate conditiile pentru a atinge pragul de finantare europeana, insa acest lucru nu s-a intamplat si nu am primit banii pentru lucrarile prestate.

Un alt obiectiv pentru care nu s-a platit nici un ban, dar pentru care s-a elaborat si s-a autorizat proiectul pentru SC Zof Impex SRL: “ SPATII PRESTARI SERVICII-VULCANIZARE, SPALATORIE AUTO SI BAR” pe B-dul Nicolae Romanescu, Craiova.

Pentru toate proiectele mai sus mentionate d-na Robeanu Florentina ne-a solicitat prin amanari repetate invocand tot felul de motive sa asteptam sa obtina finantare de la Uniunea Europeana sau Banci.

Toate aceste afirmatii le puteti verifica pe site-ul APDRP – Proiecte aprobate spre finantare.

Toate cele trei societati mentionate mai sus: S.C. POPASUL DIN PADURE S.R.L., administrator Robeanu Aurora Vasilica; SC MEGA FUN S.R.L., administrator Robeanu Marian si SC ZOF IMPEX S.R.L., administrator Robeanu Florentina, datoreaza catre S.C. GRUP INTERNATIONAL S.R.L. aproximativ 25.000 Euro (douazecisicinci mii Euro) doar din servicii de proiectare.

Angajatele societatii mele refuza sa mai vina la birou intrucat au fost amenintate cu bataia si moartea de catre sotul d-nei Robeanu Florentina. Poate va explicati dumneavoastra: de cand isi face fiecare singur dreptate atacand angajatii unei societati?

Problemele cu d-l FIERA NICOLAE au inceput aproximativ in anul 2011, cand mi-a propus o colaborare pe care am acceptat-o. Acesta realizase o casa la rosu in comuna Malu Mare, intelegerea a fost ca eu sa o finisez si sa o vindem pentru recuperarea investitiei.

In momentul in care am vrut sa demarez finisajele, am contatat ca aceasta casa si imprejmuirea zidita necesitau lucrari de consolidare.

Am cheltuit suma de 20.000 Euro cu aceste lucrari de consolidare, lucrari de finisaje, montare fosa septica, generator de energie electrica si sistematizarea incintei prin bordurare, alei pietonale si gazon.

Pe d-l Fiera Nicolae nu l-a interesat ca preturile din zona respectiva s-au depreciat in timp, avand pretentia sa ii restitui suma de 35.000 Euro, amenintandu-ma si santajandu-ma in acest sens.

I-am dat un autoturism marca Fiat Punto, i-am platit esalonat in decursul a doi ani suma de 14.000 Euro, cat si chirie lunara de 160 euro, timp de trei ani (pe care o platesc si in present), iar la final, sub presiunile facute de acesta, am acceptat semnarea unui antecontract de vanzare-cumparare intre mine si sora sa pentru un apartament pentru diferenta de 20.000 Euro pe care sustinea ca mai am sa i-o restitui. Niciodata, acest Fiera Nicolae nu a acceptat semnarea vreunui contract in numele sau.

La putin timp in urma, dupa semnarea antecontractului cu sora sa, a solicitat o intrevedere prin care mi-a propus rezilierea antecontractului si restituirea banilor. Am acceptat, numai ca a doua zi in loc de 20.000 Euro, acesta a solicitat 45.000 Euro, cu conditia sa ii achit 25.000 Euro cash (fara nici un document) pentru a se prezenta la notar in vederea rezilierii urmand ca in aceeasi zi cu semnarea rezilierii sa primeasca si cei 20.000 Euro mentionati in antecontract.

Nu am acceptat aceasta propunere si am fost amenintat cu moartea, injurat, atacat, a imprastiat zvonuri precum cele din articolul publicat de dumneavoastra, iar angajatii mei au fost jigniti si amenintati de Fiera Nicolae, adresandu-le cuvinte care din respect nu le pot mentiona aici.

Si in prezent acesta face presiuni asupra mea si a angajatilor mei.

Prin urmare, declar si sustin ca cele afirmate de catre cei doi sunt total neadevarate, ca au intrat abuziv in niste spatii pentru care nu detin nici un drept de proprietate. Politia a fost sesizata pe buna dreptate intrucat cei doi mentionati mai sus nu au primit niciodata chei de acces in apartamente si au perturbat linistea publica.

Ce pot sa fac? Nu am decat sa ma apar legal folosindu-ma de actele si probele pe care le detin intrucat vorbele in aceste situatii nu isi mai au rostul. Voi formula plangeri penale impotriva tuturor celor care au intentionat sa ma insele si santajeze atatia ani gandindu-se ca sunt Italian, dar am convingerea ca legile romanesti ma vor apara si pe mine.

Ganditi-va ca aceste personae arata doar ce le convine pentru a-mi face rau. Nici o problema, restul il voi arata eu.

Care mafie italiana? O societate legal infiintata si inregistrata in Romania, care isi plateste datoriile catre Statul Roman, cu salariati romani, cu sediul in Romania si care isi desfasoara activitatea in Romania.

Care mafie italiana? Sunt aici de minim 14 ani si inca sunt si voi ramane aici. Deci lasati legea sa decida.

Ma gandesc in permanenta la oamenii de bine care au relatii contractuale cu mine pentru alte obiective. La acesti oameni cine se mai gandeste? Nu pot decat sa ii asigur ca legea este impartiala sic a va face lumina si in acest caz.

Prin urmare va rog sa fiti obiectivi si sa verificati orice informatie inainte de a fi publicata.

09.08.2016

Politica