sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Noi detalii în cazul copiilor înecaţi la Jiu

Scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Oltenia” Dolj continuau aseară căutarea celor două fete care s-au înecat, luni, în râul Jiu, odată cu sora şi fratele lor.

Între timp, poliţiştii au reuşit să afle noi detalii în legătură cu tragicul eveniment în care şi-au pierdut viaţa patru fraţi. Familia susţinea, luni, că cele trei fete, cu vârste între 9 şi 13 ani, şi fratele lor, de 22 ani, au fost aruncaţi în apă de doi indivizi. Un martor identificat de poliţişti le contrazice însă declaraţiile.

Au fost descoperite patru rânduri de elemente de îmbrăcăminte distincte care ar aparţine copiilor. De asemenea, a fost identificat un martor care i-ar fi observat pe copii la scăldat pe marginea râului”, a declarat Alin Apostol, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se pare că mama celor patru fraţi a fost, luni, şi ea, mai devreme cu copiii la Jiu. Femeia ar fi lansat ipoteza crimei, fie de teama unei eventuale bătăi pe care ar fi putut să o ia acasă, fie de teamă că cei de la Protecţia Copilului îi vor lua ceilalţi patru copii pe care îi mai.

Reamintim că, luni, în jurul prânzului, trei minore, cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani, dar şi fratele lor, de 22 ani, s-au înecat în Jiu, la Podari.

Cadavrul uneia dintre surori, în vârstă de 12 ani, dar şi trupul neînsuflețit al fratelui lor au fost scoase, luni, din apă. Marţi, celelalte două fetiţe, încă, erau căutate de scafandri.

 

Politica