vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 2-a/CSM trece, azi, pe la doctor

CSM Râmnicu Vâlcea s-a reunit, luni la Stadionul Municipal din Zăvoi, iar azi va sosi la Policlinica pentru Sportivi din Bănie unde va efectua obişnuita vizită medicală. Primul antrenament s-a efectuat sub comanda noii conduceri tehnice cei cuprinde pe antrenorul principal, Jerry Gane şi secunzii George Biţă, Adrian Dulcea şi Robert Tufişi, iar în această perioadă ”viperele albastre” vor efectua pregătirea specifică la baza proprie. În cantonament în această vară se va merge, cel mai probabil la Măciuca.

La reunirea de luni au venit doar trei jucători noi, Florian Pârvu, care în returul ediție trecute a jucat în C3 la Sporting Turnu Măgurele, Cosmin Marinaş de la divizionara D vâlceană Flacăra Horezu şi Grigore Ceapă, de la CS Şirineasa. Acesta din urmă este principalul artizan al promovării campioanei județului Vâlcea în eşalonul trei, după cele 3 goluri marcate echipei doljene, Tractorul Cetate. Pe lângă cei trei au mai fost prezenți şi juniorii Dozescu, A. Marin, Ov. Mihai şi Sporea, iar de ieri, la antrenamente echipei din Zăvoi, a sosit mijlocaşul central Adrian Cârstea (născut în 1995), de la ACS Podari. Alături de echipă s-a antrenat şi Florin Costea, care se va pregăti până îşi va găsi o echipă în străinătate.

”Îmi doresc să îmi cunosc jucătorii, să îi văd la antrenamente, apoi să vedem ce pot aduce. Eu am discutat cu mai mulţi jucători pe care i-am antrenat, aştept un răspuns de la ei, îi înţeleg că vor să îşi găsească la Liga I, dar există şi posibilitatea să vină lângă mine”, a spus noul principal al CSM-ului, Jerry Gane.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În lotul echipei vâlcene nu se mai regăsesc, deoarece erau la final de contract, portarul Fildan şi jucătorii I. Stoica (CS Mioveni), Dâlbea (FC Hermannstadt, liga a 3-a), Neagoe (se pregăteşte cu Chindia), Voinea, Artean şi Trabalka, ultimii doi fiind la finalul împrumuturilor. În plus, juniorul Andrei Luduşan a primit acordul de a se antrena cu ASA Târgu Mureş, iar dacă va convinge acolo, se va discuta eventualul transfer.

Două amicale, deja stabilite

Conducerea clubului din Zăvoi a stabilit şi primele două meciuri amicale ale acestei veri. Primul dintre ele va avea loc pe 9 iulie, pe teren propriu, contra bucureştenilor de la Juventus, proaspăt promovați în eşalonul al doilea. Pe 16 iulie CSM va întâlni un adversar puternic, Pandurii Târgu Jiu. Vâlcenii este posibil să joace un test de verificare şi cu nou promovata în Liga a III-a, CS Şirineasa.

 

 

Politica