duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

De la Casa de Copii, în Consiliul Local

Mirel Nelu Pătraşcu şi-a depus candidatura independentă pentru consilier municipal la Primăria Râmnicu Vâlcea la Biroul Electoral Municipal din incinta Şcolii generale „Tache Ionescu”.  Candidatul este orfan, crescut la Casa de Copii și a reușit să strângă 1 200 de semnături.

Iniţial, Mirel Nelu Pătraşcu şi-a exprimat dorinţa de a candida pentru funcţia de primar al municipiului Râmnicu Vâlcea, auto-intitulându-se chiar Haiducul Râmnicului şi îşi alesese slogan de campanie „Vin peste voi”. De asemenea, pe materialele de promovare ale lui Mirel se poate vedea şi o pereche de cătuşe, semn că Mirel este împotriva oricărei forme de corupţie, informează voceavalcii.ro.

„Am fost părăsit la Maternitatea din Râmnicu Vâlcea, după care am crescut la o casă de copii, am trăit şi pe străzi, am avut parte de multe necazuri, am avut o copilărie chinuită. Vreau să demonstrez că un fost ocrotitor de la casa de copii poate să reuşească. Ideea de a candida mi-a venit după ce am văzut ce se întâmplă în oraş. Sloganul meu este „Haiducul Râmnicului”. Iau de la bogaţi şi vreau să dau la săraci. Sunt mulţi oameni care mă iubesc, ştiu că am crescut într-o casă de copii, că am fost părăsit de părinţi”, a declarat Mirel Nelu Pătraşcu pentru aceeași sursă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Foto:voceavalcii.ro

Politica