luni, mai 13, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Calvar pentru fiica unui pastor din Rovinari

Adolescenta, de 17 ani, fiica unui pastor penticostal, din Rovinari, a crezut că şi-a găsit jumătatea. Iubitul ei, Ioan Daniel Duma, din Petrila, avea însă să devină un monstru dintr-un coşmar.

Acesta a ademenit-o pe fată într-o cabană, la munte. Acolo, timp de două zile, a bătut-o şi a violat-o. A fost salvată de un echipaj de poliţişti care făcea un control de rutină.

„În data de 4 aprilie, în jurul orei 19:00, un echipaj de poliţie rutieră a oprit în trafic, pentru control, pe raza oraşului Petrila (zona Cheile Roşiei), autoturismul condus de un tânăr în vârstă de 27 de ani, din localitate. După oprirea maşinii, pasagerul din dreapta, o minoră în vârstă de 17 ani, din oraşul Rovinari, judeţul Gorj, a mers direct la echipajul de poliţie şi a reclamat faptul că, din data de 2 aprilie a fost sechestrată de către tânărul de 27 de ani, aflat la volan, în zona muntoasă Cheile Roşiei, lovită şi violată. Echipajul i-a condus pe cei doi la sediul subunităţii de poliţie, fiind anunţată echipa operativă pentru preluarea şi continuarea cercetărilor”, a declarat subcomisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, pentru Mesagerulhunedorean.ro.
Sursa citată arată că anchetatorii au stabilit că între cei doi tineri se înfiripase o relaţie în urmă cu circa un an, însă bărbatul era foarte gelos.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Duma a dus-o pe fată în Cheile Roşiei, o zonă sălbatică de unde ştia că-i va fi aproape imposibil tinerei să scape şi, în plus, nici nu ar avea pe cine să alerteze. Timp de două zile a bătut-o şi a violat-o, drept pedeapsă, bărbatul reproşându-i că l-a înşelat.
Jurnaliştii de la Mesagerul Hunedorean au mai dezvăluit că tânăra a fost bătută până i-au fost fracturate trei oase, iar agresorul a tăiat-o cu cuţitul în zona vaginului,

Judecătoria Petroşani a dispus arestarea preventivă a lui Ioan Daniel Duma pe o perioadă de 30 de zile.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului DUMA IOAN DANIEL – pe o durată de 30 de zile, de la data de 06.04.2016, până la data de 05.05.2016, inclusiv – pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, prev.şi ped. de art.193 alin.2 C.pen., lipsire de libertate în mod ilegal, prev.şi ped. de art. 205 alin.1, alin.3lit. a şi b C.pen.şi viol, prev. şi ped. de art. 218 alin. 1 C.pen. Respinge cererea formulată de avocatul inculpatului, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În baza art.275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat, rămân în sarcina acestuia“, se arată în sentinţa instanţei de judecată.

Fata a fost preluată de părinţi şi internată într-un spital din Rovinari, iar starea ei este stabilă.

 

 

Politica