joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

“Împreună pentru un mediu mai curat”

Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman” și American Corner Craiova în parteneriat cu Agenția Regională pentru Protecția Mediului Craiova organizează joi, 17.03.2016 o acțiune de împădurire în cadrul proiectului “Împreună pentru un mediu mai curat 2016″.

În cadrul activității un grup de elevi de la clasele a IX-a E și a IX-a C de la Colegiul Naţional “Carol I” însoţiţi de prof. Lidia Năstăsie vor merge să planteze salcâmi în pădurea de la Tâmburești, județul Dolj.

Grupul va fi însoţit de Popa Octavian, consilier APM Craiova, coordonatori American Corner Craiova și bibliotecari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Proiectul ”Împreună pentru un mediu mai curat” presupune activităţi cum ar fi întâlniri informative ale consilierilor Agenţiei pentru protecția mediului Craiova cu elevi de liceu, vizionări de filme documentare, expoziţii tematice, excursii tematice, acţiuni de ecologizare, plantări de copaci, etc.

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, ca instituţie publică de prim rang în domeniul cultural informativ şi educativ, se implică prin acţiunile sale şi în formarea permanentă a membrilor comunităţii pentru păstrarea şi protejarea unui mediu mai curat şi pentru o viaţă sănătoasă.

Derularea activităţilor din proiect este susţinută de comunitatea locală, Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman”, Agenția Regională pentru Protecţia Mediului Craiova şi din grantul American Corner Craiova.

Politica