vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Apropie-te de BRÂNCUȘI! – Concurs de fotografie – selfie

Biblioteca Judeţeană ”Christian Tell” Gorj lansează concursul naţional de fotografie – selfie pe tema ”Apropie-te de Brâncuşi!”, prin care şi-a propus evidenţierea operei şi a personalităţii sculptorului Constantin Brâncuşi, ”părintele sculpturii moderne” – aşa cum s-a recunoscut de către lumea culturală mondială. Știut fiind că genialitatea artistului transpare nu numai din lucrările de sculptură, dar şi prin pasiunea faţă de arta fotografică şi prin înţeleapta cugetare asupra existenţei umane şi a menirii artelor. 

Ziua de 19 februarie, zi de naştere a lui Constantin Brâncuşi, a fost declarată ca sărbătoare naţională, iar Consiliul Judeţean Gorj a hotărât ca anul 2016 să poarte numele ”Anul Brâncuşi”. Având în vedere specificul instituţiei, concursul organizat de Biblioteca Judeţeană îşi doreşte reliefarea valenţelor culturale ale operelor sculpturale brâncuşiene şi importanţa lor ca monumente artistice contemporane, dar şi ca valori definitorii pentru spaţiul gorjenesc şi pentru arta plastică modernă internaţională.

1. Pentru a participa la concurs, participantul trebuie să încarce pe contul 
personal de pe Facebook, şi pe pagina concursului, creată special pe Facebook, o fotografie de tip „Selfie” [fotografie pe care o persoană şi-o face sie însăşi (de regulă cu un smartphone sau webcam)] însoţită de textul “aproapedebrancusi”, în perioada 19 februarie – 9 martie. Toate încărcările participanţilor vor fi afişate, pe lângă pagina de Fecebook şi în pagina dedicată concursului din site-ul  www.bibliotell.ro  Câştigatorul va fi desemnat de către organizatori în funcţie de creativitatea fotografiilor încărcate, fotografii în care să apară elemente referitoare la creaţia marelui artist plastic. 
Biblioteca Judeţeană ”Christian Tell” Gorj atribuie 4 premii, după cum o să hotărască juriul.
În cazul în care participantul desemnat câştigător a furnizat date de contact eronate şi nu poate fi contactat, acesta va fi descalificat şi se va alege alt caştigător. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a elimina din concurs orice participant suspectat că a încercat să fraudeze prin orice modalitate concursul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

2 . PROTECȚIA DATELOR PERSONALE
Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de către participanţi la înscrierea în concurs exclusiv în scopul anunţării şi identificării câştigătorului.

3. DREPTURI ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE
Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, cu vârsta peste 18 ani, indiferent de naţionalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, care respectă condiţiile prezentului regulament şi care urmeaza indicaţiile prezente în acest Regulament pentru a-şi valida participarea. Nu pot participa angajaţi ai Organizatorului şi rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrală, liber consimţită şi în afara oricărei constrângeri a prevederilor prezentului regulament. Dreptul de participare aparţine în exclusivitate participantului care îndeplineşte condiţiile impuse de Regulament. 
Organizatorul nu va lua în calcul fotografiile postate în afara perioadei anunţate. Postarea pozelor/comentariilor jignitoare, vulgare, defăimătoare, rasiste sau care ameninţă în orice fel demnitatea sau integritatea morala a participanţilor sau vizitatorilor profilului de Facebook a Bibliotecii Judeţene ”Christian Tell” Gorj este interzisă. Aceste poze/comentarii pot fi şterse de către administratorul profilului fără notificare prealabilă, iar accesul utilizatorilor poate fi interzis pe pagină. Înscrierea în concurs prezumă cunoaşterea regulamentului şi acordul participantului pentru clauzele acestuia.

  1. REGULAMENTUL CONCURSULUI
    Regulamentul Concursului este disponibil în mod gratuit pe adresa de Facebook a Bibliotecii Judeţene ”Christian Tell” Gorj. Prin participarea la acest Concurs, participanţii sunt de acord să se conformeze acestui Regulament. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligaţia de a anunţa publicul în mod oficial, în aceeaşi manieră în care a fost făcută şi informarea iniţială.
    Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe contul de Facebook al organizatorului şi al concursului.

 

 

 

Politica