vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Asociaţiile de proprietari, la discuţii cu primarul Cârciumaru

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, a participat marţi la prima întâlnire din acest an cu reprezentanţii asociaţiilor de proprietari din oraş. La şedinţă au luat parte şefii principalelor servicii şi direcţii cu atribuţii în acest sens, precum şi reprezentanţii societăţilor Aparegio, Edilitara şi Polaris.

Printre solicitările adresate de reprezentanţii asociaţiilor de proprietari, susţin reprezentanţii Primăriei, se numără continuarea programul de anvelopare a blocurilor, reluarea programului de extindere şi modernizare a parcărilor de reşedinţă, intervenţia serviciilor de specialitate pentru toaletarea spaţiilor verzi, precum şi intervenţia echipelor Aparegio la probleme punctuale.

“Primarul Florin Cârciumaru i-a informat pe administratorii şi preşedinţii asociaţiilor de proprietari că a demarat programul Aparegio privind contorizarea individuală a apartamentelor din blocurile de locuit, că va continua programul Polaris de amenajare a platformelor subterane pentru colectarea gunoiului şi că reţelele de canalizare din cinci cartiere ale oraşului vor fi modernizate în cel mai scurt timp. Tot cu această ocazie, directorul Aparegio, Traian Pătrăşcoiu, a declarat că preţul apei potabile de la Târgu Jiu este cel mai mic din întreaga ţară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, administratorii asociaţiilor de proprietari au fost rugaţi ca împreună cu cetăţenii să ofere tot sprijinul necesar pentru înfrumuseţarea cartierelor oraşului, cu atât mai mult cu cât luna martie este declarată luna curăţeniei. Întâlnirile de acest gen fac parte din programul anual derulat de Primăria Municipiului Târgu Jiu şi vor continua pe tot parcursul lunii februarie”, se arată, într-un comunicat de presă al Primăriei Târgu Jiu.

 

 

Politica