duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

P.S.RO a semnat un protocol de colaborare politică cu PNL

Intrând în anul electoral 2016, prioritatea P.S.RO este de a oferi României o altenativă clară și credibilă la politicile eșuate ale trecutului. P.S.RO susține și promovează o schimbare adevărată în sistemul politic: a pune capăt corupției, a aduce guvernarea locală și centrală în folosul cetățenilor și al comunităților românești. Pe scurt, guvernare în atingerea interesului public și nu în interesul unei elite oligarhice.

P.S.RO susține și o schimbare adevărată în economia românească: mai multe locuri de muncă, calificări profesionale la nevoile actuale și viitoare ale pieței de muncă, salarii mai mari pentru ca oamenii obișnuiți să primească răsplata corectă a muncii lor și a creșterii economice.

P.S.RO consideră că este nevoie de o schimbare adevărată în lupta împotriva nedreptăților, inegalităților, polarizării și excluderii sociale, și de declanșarea unui adevărat război împotriva sărăciei și investiția într-un sistem de sănătate accesibil fiecăruia. O societate care are grijă de cei tineri, de familii, de mamele singure, de generația vârstnică, este o societate sănătoasă. O societate care investește masiv în educație, în creșe, grădinițe, școli și universități moderne și în care pot ajunge toți copii și tinerii României, este o societate normală.

Aceasta este baza de la care pornim discuția cu alte partide, în încercarea de a crea o alternativă la Coaliția Răului pe care PSD-ul lui Dragnea, UNPR, ALDE și Traian Băsescu o formează. P.S.RO are un protocol de colaborare parlamentară cu PNL semnat încă de anul trecut. Nu reformăm USL, ci punem baza unei majorități coerente și stabile în toată țara, în vremuri interne și externe mai complicate decât oricând.

Policlinica Buna Vestire Craiova

P.S.RO își păstrează ideologia și pofilul doctrinar propriu. Credem într-o Românie socială, o Românie echitabilă și corectă față de cetățenii săi

Politica