joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Deputatul ,,Pasăre – Rară” de Mehedinţi a mai făcut o boacănă

Deputatul de Mehedinţi,  bucureşteanul Marius Manolache, finul lui Ponta îşi angajase  la Bucureşti o sexy-consilieră, o tipă ,,beton” , plăcută la vedere, ca să-şi mai clătească şi el ochiul…Numai că la scurt timp şi-a dat seama că a făcut o mare prostie… 

Dragi mehedinţeni, dacă poate aţi crezut că deputatul PSD Marius Manolache a dispărut într-o  gaură de şarpe şi trebuie să anunţaţi  poliţia vă asigurăm că e viu şi trăieşte , bine mersi  la Bucureşti. Şi are timp şi de fiţe în afara munci grele de parlamentar. Concret, omul îşi selectase o consilieră super-sexy  sau ,,beton” , aşa ca să moară duşmanii de ciudă. Însă ulterior Manolache şi-a dat seama că făcuse cea mai mare prostie. Şi a spus-o public. Aşa a mai aflat lumea de el.

Deputatul de Mehedinţi care n-a mai călcat deloc prin Mehedinţi, bucureşteanul Marius Manolache, finul lui Victor Ponta s-a făcut remarcat din nou,  pe ţară, printr-o boacănă. Parlamentarul îşi trăsese la el la Bucureşti o consilieră "beton” , o sexy-consilieră, fată care imediat ce s-a văzut angajată a început să se laude cu legitimaţia de liber –acces pe un site de socializare, să o arate la toţi. Văzând ce ,,poamă” alesese să-l reprezinte, la scurt timp, deputatul Marius Manolache s-a sucit şi a dat-o afară.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Şi ca să  dreagă busuiocul în faţa jurnaliştilor din Parlament care l-au întrebat despre această situaţie tragi-comică, finul lui Ponta a făcut o aroganţă în stilul caracteristic: "Azi văzut-o şi voi în poze nu? Să nu-mi spuneţi că vouă nu vă place cum arată? Dar să ştiţi că altele au fost criteriile pe baza cărora alesesem!”, a declarat deputatul Marius Manolache.

Presa centrală a scris că sexy-consiliera de o zi a lui Manolache a lucrat prin cluburile de fiţe şi cazinourile din Bucureşti. „De azi nu mai stau la discuţii în trafic”, a scris tânăra pe Facebook, mândră că avea legitimaţie de liber acces în Palatul Parlamentului şi în parcarea instituţiei .

Tânăra Ornella Borozan care se lăuda că vorbea perfect mai multe limbi străine adoră să-şi facă selfi-uri mai mult dezbrăcată, căci, arată bine,  după cum e convins şi deputatul Marius Manolache!  Acest parlamentar PSD de Mehedinţi, s-a mai făcut de râs în vară când se dezbătea în Parlament majorarea  salariilor parlamentarilor.

Atunci  Manolache a făcut şi el o aroganţă, ca să spunem aşa. Concret, deputatul  a declarat la vremea respectivă pentru ,,Gândul”  în încercarea de a argumenta de ce el vrea să-şi voteze un salariu mai mare că „nu putem să punem egalitate între un demnitar şi un cetăţean normal, fie el medic, inginer sau simplu muncitor”.

Politica