duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Directorul Casei Municipale de Cultură din Drobeta Turnu Severin, schimbat din funcţie şi Cetatea închisă după inaugurare

Directorul Casei Municipale de Cultură din Drobeta Turnu Severin aflată în subordinea Primăriei a fost schimbat din funcţie ieri. Motivul ar fi fost eşecul lamentabil al Primăriei Drobeta Turnu Severin privind modul cum a fost organizată inaugurarea Cetăţii Medievale. 

Deşi Casa Municipală de Cultură a fost doar instituţia care a susţinut manifestarea din punct de vedere logistic, iar inaugurarea Cetăţii a fost făcută de  o firmă din Curtici, condusă de managerul şi percuţionistul  Trupei „Lupus Dacus“, Andrei Moţ,  primarul a hotărât că este cazul să îl schimbe din funcţia de director pe Valery Stănescu şi să îl numească în funcţia de director interimar pe  Ion Dinulescu, director adjunct al Teatrului Liric din Craiova, informează adevarul.ro.

“Scrie că vrei să treci pe postul de referent!”, i-ar fi spus primarul Constantin Gherghe lui Valery Stănescu de faţă cu toată lumea, spun surse din cadrul Primăriei Drobeta Turnu Severin. Şi contabila instituţiei a luat un perdaf pe cinste pe marginea organigramei. Imediat după inaugurare, Cetatea Medievală a şi fost închisă publicului larg, poliţiştii locali interzicând accesul în cetate din ordinul Primăriei Drobeta Turnu Severin, citează Adevărul. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Constantin Gherghe, primarul Severinului a mai adăugat că Cetatea a fost închisă imediat după inaugurare deoarece nu au personal. „Cetatea trebuie încadrată cu personal şi ca să încadrezi personal e nevoie de o hotărâre de consiliu, să modificăm organigrama. Este nevoie de oameni care să stea la  intrare la punctul de informare turistică, de oameni care să-i însoţească pe traseu, să le explice şi este nevoie de bani ca să angajăm acolo 10-12 oameni. Trebuie să rectificăm bugetul, să modificăm organigrama şi să angajăm oamenii, luna viitoare sperăm să obţinem avizul de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici”, a declarat primarul Severinului,  

 

Politica