vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voicu: Dragnea condamnat pentru infracțiuni, nu pentru îndemn

Cea mai mare dezinformare a României din ultimii ani este aceea potrivit căreia Liviu Dragnea a fost condamnat pentru că a îndemnat lumea la vot. Asta consideră co-președintele PNL Dolj, Mihai Voicu. Acesta a afirmat că dacă ar fi fost așa, el ar fi fost „primul susținător al lui Dragnea”. Voicu a mai adăugat că, în fapt, Liviu Dragnea a fost condamnat pentru că a instigat membrii secțiilor de votare de la Referendum să introducă în urne buletine de vot cu semnături în fals, drept urmare pentru infracțiuni electorale.

În plus, Voicu mai susține că PSD a ajuns în „situația tristă” în care își schimbă președintele trimis în judecată, cu unul deja condamnat, acesta fiind, de altfel, unicul canidat pentru șefia partidului.

“Nu pot să îl înțeleg pe domnul Dragnea de ce se încăpățânează să canideze singur”, a spus Voicu, declarând totodată că până și comuniștii aveau contracandidați, chiar dacă de complezență.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Avem motive sa ne temem pentru organziarea următoarelor alegeri, dacă pesedeul condus de domnul Dragnea va rămâne la guvernare”, a conchis Mihai Voicu. 

Politica