luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Arestat la 17 ani pentru 12 fapte de natură penală

Un minor de 17 ani din comuna Giurgița a fost reținut de către polițiștii doljeni după ce aceștia i-au documentat activitatea infracțională. Tânărul a comis 12 fapte de natură penală, mai exact în sarcina acestuia s-au reţinut 5 infracţiuni de furt calificat, 4 infractiuni de distrugere, o infracţiune de amenințare, o infracţiune de tentativă de furt calificat şi o infracţiune de tentativă de tâlharie.

Oamenii legii au stabilit faptul că F. M., de 17 ani, din comuna Giurgiţa, Dolj, în perioada aprilie-septembrie 2015, împreună cu alte personae sau singur, a pătruns fără drept în locuința mai multor persoane și societăți de unde a sustras și distrus bunuri.

Mai exact, în noaptea de 27/28 aprilie a.c., împreună cu L.I., de 14 ani, din Cerăt, au încercat să sustraga bunuri dintr-un magazin prin fortarea usii de acces și pentru a nu fi identificati au distrus camerele de supraveghere. În aceeași noapte, cei doi au patruns fara drept, prin escaladarea gardului, în curtea locuintei lui U.MARIA de unde au sustras doua baxuri cu bere, după care, cu o piatra au distrus alarma magazinului administrat de aceasta.

De asemenea, în perioada 10.04.-02.05.2015, pe timp de noapte împreună cu L.I., de 14 ani, din Cerăt, au patruns fara drept, în curtea și locuinta persoanei vatamate D.ION de unde au sustras un osciloscop, după care au distrus 5 televizoare cu scopul de a sustrage bobinele din cupru.

În baza probatoriului administrat în cauză de polițiștii doljeni suspectul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj, iar astăzi urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Foto:ziuanews.ro

 

Politica