luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

După Toronto, pentru Halep urmează Cincinnati

După accederea în finala turneului de la Toronto, de astăzi Simona Halep se pregăteşte pentru Cincinnati, unde va mai participa şi Irina Begu

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, este califcată direct în turul al doilea al turneului de la Cincinnati, fază în care va juca împotriva învingătoarei din meciul Daniela Hantuchova (Slovacia), locul 67 WTA – Kristina Mladenovic (Franţa), locul 39 WTA.

Simona Halep este pe partea de tablou a rusoaicei Maria Şarapova, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, pe care o poate întâlni în semifinale. Principala favorită este americanca Serena Williams, locul 1 WTA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La acest turneu, din categoria Premier 5, participă pe tabloul pricipal şi Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA, care va juca în primul tur cu Alize Cornet, locul 28 WTA.

Trei românce, eliminate în calificări

Sâmbătă foarte proastă pentru românce în calificările turneului WTA de la Cincinnati, toate cele trei compatrioate fiind învinse în primul tur, conform site-ului doartenis.ro.

Monica Niculescu, principala favorită a calificărilor, a fost eliminată la capătul unui meci dramatic, de belarusa Aliaksandra Sasnovich. Aceasta s-a impus cu scorul de 3-6, 7-6 (7), 7-6 (9).

Alexandra Dulgheru, favorita 5 a calificărilor, a fost învinsă cu scorul de 6-7, 6-1, 6-3 de slovaca Jana Cepelova, dar ceea ce e important e că românca a avut puterea de a rezista un meci întreg după o perioadă foarte complicată din punctul de vedere al accidentărilor.

Andreea Mitu, cap de serie numărul 21, nu a avut un debut fericit pe hardul american. Ea a fost eliminată de reprezentanta gazdelor, Lauren Davis, care s-a impus cu scorul de 5-7, 6-2, 6-3.

Simona Halep a jucat aseară, după închiderea ediţiei, finala turneului de la Toronto în faţa elveţiencei Belinda Bencic.

Politica