luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trafic îngreunat la Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu

 

Traficul rutier se desfășoară ușor îngreunat la punctul de trecere a frontierei (PTF) Giurgiu, pe sensul de deplasare spre Bulgaria.Motivul: se efectuează lucrări de reabilitare la podul peste Dunăre, a informat Centrul Infotrafic, duminică, printr-un comunicat transmis AGERPRES.

Poliția rutieră din cadrul IPJ Giurgiu a intervenit sâmbătă pentru fluidizarea traficului pe DN 5 București-Giurgiu, după ce cozile de tiruri la frontieră ajunseseră la 12 kilometri și se întindeau pe drumul național până în dreptul localității Plopșoru.

Infotrafic menționează că pe autostrada București — Constanța traficul se desfășoară în condiții normale, însă ținând cont de numărul mare de automobiliști prezenți în acest weekend pe litoral, este posibil ca în a doua parte a zilei să apară probleme de fluență la ieșirea de pe această arteră către șoseaua de centură a Capitalei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se va crea aglomerație mai ales la stația de taxare de la Fetești, deoarece mulți conducători auto preferă să plătească taxa de pod la singurele ghișee destinate achitării pe loc a tarifului (câte o casierie pe fiecare sens de mers, pe benzile numărul unu).

Pentru a nu se forma coloane de autovehicule, Centrul Infotrafic informează conducătorii auto că prin stația de taxare se poate trece liber pe benzile doi și trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24,00 a zilei următoare trecerii, la stațiile de distribuție a carburanților autorizate ori prin SMS, la numărul 7577, disponibil în rețelele de telefonie mobilă Orange, Vodafone, Telekom Mobile și RCS&RDS.

Pentru evitarea aglomerației, dacă va fi cazul, conducătorii auto care doresc să se întoarcă dinspre Constanța către București pot utiliza rutele alternative: DN2A Constanța — Hârșova; DN3 Constanța — Murfatlar — Ostrov — Călărași (traversare cu bacul).

Nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Pe autostrăzile și pe drumurile naționale pe care traficul rutier se va intensifica, numărul de polițiști a fost suplimentat. Aceștia vor acționa în zonele în care apar probleme în ceea ce privește fluența traficului, dar și în scopul prevenirii unor accidente rutiere

Politica