vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grav accident rutier pe ,,viaducte”, către Orşova

Nouă persoane au fost rănite, după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier, ieri-dimineaţa , pe Drumul Naţional 6 între Drobeta- Turnu Severin şi Orşova. Segmentul rutier cu pricina , aflat pe marginea Dunării,  este cunoscut sub numele de ,,Viaducte”. Victimele au fost transportate la Spitalul din Drobeta-Turnu Severin iar traficul a fost blocat aproape două ore.

Accidentul s-a produs pe DN6, între Drobeta-Turnu Severin şi Orşova, în apropierea intersecţiei cu drumul judeţean care duce către localitatea mehedinţeană Iloviţa.Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Mehedinţene, un autoturism înmatriculat în judeţul Gorj a intrat într-o depăşire neregulamentară când a fost lovit de un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, al cărui şofer este din Ploieşti (jud. Prahova).În maşina înmatriculată în Gorj se aflau patru tineri care, din declaraţiile acestora, se îndreptau către Timişoara pentru a se înscrie la facultate, iar în autoturismul care circula regulamentar se aflau şase persoane.În urma impactului, nouă persoane au fost rănite. La faţa locului au fost chemate mai multe echipaje din cadrul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciului de Ambulanţă Mehedinţi pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor şi pentru a le transporta la spital.

Primele informaţii arată că trei dintre victime sunt rănite mai grav iar celelalte şase sunt în afara oricărui pericol, acestea având traumatisme, traume, escoriaţii şi stări de panică în momentul în care au fost transportate la Spitalul din Drobeta-Turnu Severin. Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.
În urma alcooltestului a rezultat că nici unul dintre conducătorii auto nu a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.În zona producerii accidentului, pe DN6, între Drobeta-Turnu Severin şi Orşova, circulaţia a fost oprită aproximativ două ore, şoferii aşteptând în trafic întrucât traficul nu putea fi deviat pe rute ocolitoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica