vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

1.000 de tineri au participat la marşul pentru unirea Republicii Moldova cu România

Grupul de tineri din Republica Moldova care au parcurs drumul de la Chişinău la Bucureşti au fost primiţi ieri, la Palatul Cotroceni, de către reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale.

Aproximativ 500 de bucureşteni i-au aşteptat duminică în Piaţa Universităţii pe cei 1.000 de tineri care au venit din Republica Moldova pentru a participa la marşul pentru unirea Republicii Moldova cu România, la sosirea în faţa Teatrului Naţional fiind primiţi cu pâine, sare şi flori.

"Reprezentantii Administraţiei Prezidenţiale au transmis tinerilor aprecierea domnului Preşedinte Klaus Iohannis faţă de efortul depus. În cadrul întâlnirii cu liderii Platformei Unioniste Acţiunea 2012, reprezentanţii instituţiei prezidenţiale şi-au exprimat deschiderea pentru consolidarea dialogului cu societatea civilă din ambele ţări, implicată în problemele din Republica Moldova", potrivit unui comunicat de presă emis de Administraţia Prezidenţială.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanţii Administraţiei Prezidenţiale au reiterat preocuparea continuă a preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, faţă de relaţia cu Republica Moldova şi traseul statului moldovenesc către spaţiul european", potrivit comunicatului de presă.

Tinerii din Republica Moldova au vizitat şi Muzeul Naţional Cotroceni, potrivit Mediafax.

 

foto:ziuanews.ro

Politica