vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A fost găsită mama care şi-a aruncat la gunoi fetiţa decedată

Mama bebeluşului găsit mort la groapa de gunoi de la Râureni a fost identificată. Este vorba despre o femeie în vârstă de 24 ani.

Cadavrul a fost găsit în noiembrie 2013 de un angajat al societăţii Urban, pe banda de sortare a gunoiului menajer la sfârşitul anului 2013. În urma necropsiei s-a stabilit că fetiţa murise din cauza unei insuficienţe cardio-respiratorii.

“În urma sesizării la data de 14 noiembrie 2013, echipa operativă s-a deplasat în incinta societăţii, unde pe banda de sortare a gunoiului menajer, a fost găsit abandonat cadavrul unui copil, în vârstă de câteva luni, într-o pătură tip pilotă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

S-a stabilit faptul că era vorba despre o fetiţă de 63 cm, care nu prezenta urme specifice de violenţă.

Concluziile necropsiei cadavrului au fost că moartea bebeluşul în vârstă de 4-5 luni nu a fost violentă, survenind posibil în data de 10/11 noiembrie a.c., Potrivit medicului legist decesul s-a produs din cauza insuficienţei cardio-respiratorii acute consecutive unei bronhopneumonii hemoragice acute.

Poliţiştii au început astfel verificările pentru stabilirea identităţii fetiţei şi a familiei acesteia. Au fost verificate toate persoanele care au născut o fetiţă în aceea perioadă, dar şi toate minorele cu aceeaşi vârstă cu domiciliul în judeţul Vâlcea”, a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea

S-a stabilit că fetiţa s-a născut la sfârşitul lunii iunie 2013. Mama ei este P. Elena, în vârstă de 24 ani.

 

 

Politica