marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A încercat din nou să se sinucidă

Pompierii și familia, singurii negociatori în cazul bărbatului din Valea Roșie care amenința că se aruncă de pe bloc. 

Bărbatul de 45 de ani, care a ajuns la datorii de peste jumătate de miliard, mai exact: 625 milioane lei, a avut astăzi o nouă tentativă de sinucidere după ce a găsit pe ușa imobilului în care locuia sigiliul pus. Prima tentativă a avut-o la începutul lunii iulie, când un executor judecătoresc, însoțit de politiști craioveni, s-a deplasat, la căminul de nefamiliști, pentru a pune în aplicare hotărârea judecătorească de evacuare.

Nemulțumit că trebuie să părăsească locuința, că nu are serviciu și bani, Ion Vasile s-a urcat pe balconul situat la etajul IV al imobilului și a amenințat că se va arunca. După mai multe negocieri, bărbatul a renunțat la gestul său, echipa trimisă de RAADPFL Craiova renunțând momentan la intenția de evacuare a bărbatului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astăzi, însă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj a fost solicitat să intervină pentru salvarea bărbatului care amenința că se aruncă de la etajul patru al unui bloc din Valea Roșie. La fața locului s-a deplasat Detașamentul 2 cu două autospeciale de intervenție și o ambulanță S.A.J. După mai multe ore de negocieri, acesta a fost convins să coboare, acordându-i-se primul ajutor.

 

Politica