vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Studenții, în practică la IPJ Dolj

În această dimineaţa, porţile IPJ Dolj s-au deschis şi au primit nu mai  puţin de 34 de studenţi  ai  Academiei  de Poliţie  „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, din care 19 anul I, 12 anul al II-lea şi 3 anul al III-lea de studiu.

Aceştia au fost primiţi la sediul Inspectoratului de către adjunctul şefului de inspectorat, comisar şef de poliţie Badea Nicuşor Nicolescu, care le-a urat bun venit viitorilor poliţişti şi le-a tranmis câteva informaţii cu privire la activităţile pe care le vor desfăşura în perioada de practică. Stagiul de practică al studenţilor începe astăzi şi se termincă pe 31 iulie, urmând a se desfăşura la serviciile şi subunităţile I.P.J. Dolj.

Pentru o bună integrare în activitatea practică, studenţii au fost repartizaţi în funcţie de specialitate la subunităţile inspectoratului pe lângă tutori profesionali, şi anume poliţişti cu o vastă experienţă de la care studenţii vor avea ce învăţa. Studenţii  vor  fi  angrenaţi  în  activităţile  practice  sub  comanda  şi supravegherea poliţistului pe lângă care au fost repartizaţi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, aceştia acumulează cunoştinţe  practice  de  la  tutorii  profesionali  care  au  ca  şi  atribuţii  principale explicarea  modului  de  desfăşurare  a  activităţilor  de  serviciu;  instruirea  şi desfăşurarea  activităţilor  practice,  desfăşurarea  activităţilor  de  serviciu  cu  roldemonstrativ. 

Politica