vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Românii din străinătate cer demisia președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănătate

Federația asociațiilor de romani din Europa (FADERE), cere demisia domnului Vasile Giurea, președintele Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, pentru "jignirea iresponsabilă a românilor din diaspora", potrivit Ziare.com

"Dacă domnia sa nu va avea decența să își dea demisia, cerem Autorităților Guvernamentale să îl demită", se arată într-un comunicat remis Ziare.com.

Vasile Giurea a declarat, săptămâna trecută, ca în perioada concediilor, numărul urgențelor din spitale crește din cauza românilor din diaspora care vin să se trateze în România, în ciuda faptului că ei nu ar contribui la bugetul de stat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Declarațiile președintelui Casei Naționale de Asigurări de Sănaăate jignesc românii din diaspora, sugerând că ei sunt doar niște paraziți pentru țară, susține Federația asociațiilor de români din Europa.
 

 
 
 

"Reamintim administrației de la București că românii din diaspora trimit foarte mulți bani în țară. Conform Băncii Naționale, numai în ultimii 10 ani s-au trimis în România 54 de miliarde de euro, fără să se țină cont de banii cash cu care românii din străinătate vin acasă, care de cele mai multe ori sunt mai mulți decât cei transferați prin sistemul bancar", potrivit comunicatului citat.

 

Foto:exclusivnews.ro

Politica