vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vasco Fernandes a semnat pe doi ani cu Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a marcat o nouă achiziție. Fundașul portughez Vasco Fernandes a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipa gorjeană, în Olanda.

"Vasco Fernandes a semnat un contract pentru doi ani cu echipa noastră. Este un jucător cu experienţă, acest lucru fiind foarte important, pentru că a jucat în prima ligă în campionate puternice precum cele din Spania şi Portugalia. Îi urăm pe această cale bun venit la echipă şi sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele propuse pentru acest sezon", a declarat preşedintele Narcis Răducan, conform site-ului oficial al clubului.

În vârstă de 28 de ani, fundaşul portughez a evoluat până acum în Spania (la formaţiile Salamanca, Elche şi Celta Vigo), în Portugalia (Beira Mar, Leixoes şi Olhanense), în Franţa (Bordeaux) şi în Grecia (Platanias şi Aris). La începutul carierei sale, Vasco Fernandes a făcut parte din echipele naţionale Under 20 şi Under 21 ale Portugaliei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Preşedintele Narcis Răducan a perfectat un nou transfer în cantonamentul din Olanda al echipei Pandurii Târgu Jiu. Fundaşul portughez Vasco Fernandes a semnat un contract pentru următorii doi ani cu Pandurii, jucătorul având experienţa unor campionate puternice din vestul Europei, acesta evoluând în perioada 2005 – 2015 atât în Spania, la echipe precum Salamanca, Elche şi Celta Vigo cât, în Portugalia la formaţiile Beira Mar, Leixoes şi Olhanense, fiind împrumutat în această perioadă şi în Franţa, la Bordeaux,” se arată pe site-ul clubului gorjean
Preşedintele Narcis Răducan a precizat că acordul semnat azi este un transfer important pentru Pandurii având în vedere experienţa jucătorului portughez:

„Vasco Fernandes a semnat un contract pentru doi ani cu echipa noastră. Este un jucător cu experienţă, acest lucru fiind foarte important, pentru că a jucat în prima ligă în campionate puternice precum cele din Spania şi Portugalia. Îi urăm pe această cale bun venit la echipa noastră şi sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele propuse pentru acest sezon”.
Născut în 1986, fundaşul Vasco Fernandes are 1.80 metri, şi a fost, la debutul în fotbalul portughez, o mare speranţă, fiind convocat în perioada 2005 – 2008 pentru 18 partide la echipele naţionale U 20 şi U 21 ale Portugaliei. Ulterior a confirmat evoluând în cele mai puternice campionate din Europa. 

Politica