vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

SOS! Apel pentru viața unui craiovean

"Este ultima mea șansă și apelez la umanitatea fiecărui om"

 

O tânără din Craiova încearcă, cu disperare, să-și salveze tatăl. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani a fost diagnosticat cu o afecțiune rară: Sinuzită cronică fungică cu Zygomicetes. Acești fungi declanșează o boală cu un parcurs brusc și exterm de agresiv. În cazul tatălui Laurei, se apropie deja de creier.

„Cu greu au descoperit medicii ce are de fapt. Acum timpul este în defavoarea noastră. Am înțeles că tratamentul ar putea fi obținut și de la stat, însă trebuie să așteptăm 60 de zile să vină o comisie să investigheze. Tata nu mai are 60 de zile,” ne-a declarat Laura.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru ca tatăl Laurei să aibă o șansă, are nevoie de sprijinul nostru.

Tratamentul care îl poate salva, tratament pe care Laura a reușit să îl găsească în Austria, costă însă 1.267 de euro în fiecare zi. În total, este nevoie de aproape 46.000 euro.

Tânăra a făcut apel și la oamenii care sunt activi pe rețelele de socializare.
"Am făcut tot ce am putut să îi cumpăr câteva zile din viață însă nu mai am putere și nu mai știu în ce direcție să o apuc. Tratamentul de 60 de zile costă 45930 de euro.
Este ultima mea șansă și apelez la umanitatea fiecărui om. Orice sumă este un pas ca tatăl meu să prindă următoarea zi sa se facă bine”, a scris Laura.

Contul în care puteți dona este deschis la ING pe numele Dumitrescu Laura: RO28INGB0000999901900928

Politica