vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tîrnăcop: Locurile 1-4, obiectiv plauzibil

Ionuţ Tîrnăcop a vorbit despre perioada aceasta de acumulări, înaintea începerii sezonului viitor.

“Cu siguranţă este cea mai grea, dar şi cea mai benefică. Pentru că acumulările de acum te ajută în timpul campionatului. Am început cu antrenamente solicitante. Dar cu siguranţă, cu cât tragem mai mult în aceste zile, cu atât ne va fi mai bine de-a lungul sezonului”, a spus mijlocaşul craiovenilor, într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului.

“Curelea şi Ferfelea sunt jucători foarte buni şi sper să ne ajute cât mai mult în noul campionat. Cu singuranţă sunt jucători valoroşi, care-şi vor pune amprenta asupra jocului echipei. Popov este un jucător cu experienţă şi cu foarte multe calităţi. Este ca o stâncă, atacanţilor din Liga I le va fi destul de greu să-l depăşească. Ne va sprijini în îndeplinirea obiectivului în noul sezon”, i-a caracterizat Tîrnăcop pe trei dintre colegii săi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta nu are preferinţe pe ce post evoluează, important este ca echipa să câştige.

“Unde vor considera nea Emil şi nea Sorin că dau randament mai bun acolo am să joc. Important este să ajut echipa cât mai mult, să strângem cât mai multe puncte pentru a ne îndeplini obiectivul. Asta este ceea ce contează, nu postul pe care joc”, a mai punctat mijlocaşul CSU.

Meciuri grele în noul sezon

Ionuţ Tîrnăcop a a recunoscut că noul sistem din Liga I este captivant, dar vor fi multe meciuri dificile.

“Sistemul play-off şi play-out este o situaţie nouă. Am văzut că multe echipe s-au întărit, au adus jucători cele din faţă. Îmi doresc să ţinem ritmul şi să ne batem acolo sus. Va fi un campionat foarte greu, în play-off vor fi meciuri dificile”, a continuat jucătorul oltenilor.

Acesta a spus atuurile alb-albaştrilor în comparaţie cu alte echipe din Liga I.

“Şi anul trecut toţi jucătorii, împreună cu staff-ul am format o familie, atât în teren, cât şi în afara lui. Ne-am ajutat tot timpul: când unuia i-a fost greu, ceilalţi au sărit în ajutorul lui. Suporterii au fost un factor important în ajungerea pe locul 5. Sunt suporteri minunaţi, foarte fanatici, în multe meciuri din deplasare ne făceau să ne simţim ca acasă”, a mai spus Tîrnăcop.

În final, jucătorul CSU a afirmat ce aspiraţii are pentru sezonul viitor.

“Să fiu sănătos şi să îndeplinim obiectivul fixat de club. E foarte plauzibil obiectivul decis de club, anume locurile 1-4, având în vedere că sezonul trecut am terminat pe 5, am avut câteva meciuri în care puteam face mult mai mult. Anul acesta sper că nu vom mai repeta acele greşeli”, a conchis Tîrnăcop.

Politica