luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovenii au talent

Trupa Major Office va intra în seara aceasta în semifinala Românii au Talent. Cei trei craioveni au nevoie de susținerea noastră, după ce au reușit să ajună în semifinale, surprinzând juriul, ân audiții, îrin îmbinarea perfectă a pianului, chitării și a beatbox-ul.

La ora 20.30, pe PRO TV, va începe show-ul, iar trupa din Bănie pregătește o surpriză pentru auditoriu și speră să ajungă în finală și să câștige premiul cel mare.

Unul dintre membrii trupei, David Pokker, a mărturisit pentru "Jurnalul Olteniei" ce înseamnă pentru el acest concurs și că și-au propus ca prin reprezentația lor să emoționeze publicul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

"Pentru mine Românii au Talent înseamnă speranță și bucuria faptului că m-am întâlnit cu acești băieți minunați care îmi si sunt foarte buni prieteni. Sper să vă placă momentul nostru, o să ne străduim să transmitem cât mai multe emoții."

Totodată, David a mai spus că totul a început când au auzit că va ajunge în oraș caravana Românii au Talent așa că s-au hotărât să înerce.

"Lucram la piese și am auzit că ajunge caravana Românii au Talent. Am vorbit între noi și ne-am hotărât să ne ducem. Am pregătit piesa respectivă, ne-am dus și de atunci a început totul. Ne întâlneam cam de două ori pe săptămână și repetițiile durau cam două ore jumătate. Ne dorim să ajungem în finală și să câștigăm premiul cel mare. Momentul pe care îl pregătim este o surpriză", a mai spus David Pokker.

 

Sursă foto: romaniiautalent.protv.ro

Politica