duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Explozie la Caracal

O bătrână de 94 ani, din Caracal, a fost rănită, luni, după ce butelia pe care o avea la aragaz a explodat. Femeia a suferit arsuri de gradul I și II pe mâini și față. Locuința bătrânei a fost distrusă aproape în totalitate.

“Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt a fost solicitat să intervină astăzi, 04 mai, în jurul orei 12.00, în municipiul Caracal, strada Oituz, la o explozie produsă la o casă de locuit. Explozia nu a fost urmată de incendiu.  

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Caracal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În urma deflagrației, proprietara locuinței, în vârstă de 94 de ani, a suferit arsuri de gradul I și II pe față și mâini ( circa 9 % din suprafața corporală) și a fost transportată CPU Caracal. Locuința, compusă din trei camere de locuit și un hol, a fost distrusă în proporție de aproximativ 80 %,” a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din primele cercetări efectuate la fața locului, reprezentanții ISU Olt au stabilit că explozia s-a produs, cel mai probabil, de o acumulare de gaz de la butelia uitată deschisă de bătrână.

Aceasta este cea de-a doua explozie, cauzată de o acumulare de gaze de la butelie, produsă în acest an în județul Olt. S-a întâmplat și la Scornicești, proprietarul locuinţei fiind rănit.

Politica