miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM «U» Craiova cauta revansa in Albania

Debutul în această ediţie a Ligii Balcanice nu a fost deloc bun pentru alb-albaştri. După trei partide nu au reuşit niciun succes, iar astăzi vor avea un adversar care vrea să cunoască, de asemenea,gustul victoriei.

Precedentul joc al craiovenilor a fost în urmă cu două zile în Muntenegru, unde elevii pregătiţi de Andelko Mandic au fost învinşi la limită.

SCM „U” Craiova  fost depăşită marţi seara, în deplasare, de formaţia muntenegreană Mornar Bar, cu scorul de 85-81 (23-16, 13-20, 23-21, 26-24), într-un joc contând pentru etapa a cincea din grupa B a Ligii Balcanice. Pentru alb-albaştri au evoluat: D. Andrei (8 puncte), Bozovic (4), Vucurovic (9), Bureau (11), Krstanovic (17). Au mai intrat: Damian, Petrişor (15), Bosnjak (3), Otovic (10), Santa (4). După acest rezultat, baschetbaliştii din Bănie se află pe penultimul loc în grupa B, iar în diseară vor avea ocazia să obţină prima victorie în această ediţii a Ligii Balcanice, mai ales că vor întâlni o altă formaţie care a înregistrat doar înfrângeri, însă din două partide disputate.
După meciul din Muntenegru, antrenorul grupării din Bănie, Andelko Mandic, şi-a arătat nemulţumirea vizavi de prestaţia echipei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După un asemenea meci nu sunt prea multe de spus, atâta timp cât nimic din ce am discutat în vestiar nu a fost pus nimic în aplicare în teren. Nu sunt genul de om, care să fugă de responsabilitate, dar după abordarea avută în ultimele patru meciuri am decis să luăm măsuri la nivelul echipei, astfel încât să ne trezim la realitate şi să reaprindem dorinţa de victorie avută la începutul sezonului.
A afirmat Andelko Mandic pentru site-ul baschetcraiova.ro

Politica