vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marius Ionescu şi-a bătut propriul record la «Chester Marathon»

“Piciul” a făcut furori la cursa de maraton a oraşului Chester, desfăşurată weekendul trecut. La fel ca la ediţia precedentă, atletul de la CSM Craiova s-a impus fără probleme şi a câştigat pentru a doua oară consecutiv competiţia susţinută în zona nord-vestică a Angliei.
Mai mult, Ionescu a îmbunătăţit recordul concursului, pe care tot el îl doborâse anul trecut.
“Piciul” a trecut linia de sosire după 2 ore 21 de minute şi 25 de secunde, o performanţă care i-a impresionat pe englezi. La linia de start, au fost prezenţi mii de concurenţi, atât amatori ai alergării cât şi sportivi de performanţă. Marius Ionescu a declarat că a acceptat cu mare drag să revină la competiţia de la Chester, atunci când organizatorii l-au contactat pentru a-l invita la cursă.

Este o cursă pe care şi anul trecut am câştigat-o, tot cu recordul traseului, iar anul acesta organizatorul a dorit să alerg şi neavând o altă cursă, bineînţeles că nu am refuzat. Este foarte plăcut sa revii la o cursă pe care ai câştigat-o. Am fost primit cu braţele deschise şi felicitiat de multă lume la sfârşitul concursului. Sunt încântat că am avut o prestaţie conform aşteptărilor şi nu am dezamăgit organizatorii, pentru că nivelul concursului în sine nu a fost foarte ridicat, dar a fost o competiţie bună şi oamenii din zonă au avut nevoie de spectacol, ceea ce cred că le-a fost oferit.
A declarat Marius Ionescu

Politica